Okozhat a Rivotril 6,5-mg után lelki függőséget?
Sziasztok! Másfél hónappal ezelőtt használtam egy este 2,5 -mg Rivotril-t! Jól aludtam és teljesen nyugalmi állapotba kerültem aznap este a szertől. Hazudnék ha azt mondanám hogy rossz volt mert igen jó volt. Másnap fel keltem és este ismét be vettem de ekkor már 4 -mg ot! eleinte kellemes bódulatot,majd később önkivületi állapotot okozot. Azt éreztem mintha "ki lépnék a világból" mindent kívülről láttok és megszünének az összes problémáim amik eddig voltak sőt nem is léteznek többé. Azóta nem használtam viszont gyakran eszembe jutt és vágyakozom után úgy érzem mintha a "Nyugalom szigetére repítene' ahol nincsenek többé problémák. Az lenne a kérdésem hogy ez lelki függőség tud okozni ilyen rövid idő allat?
Egyébként szociális fobiával diagnosztizáltak egy hónapja szedek antidepresszáns-t a pszichiáter természetesen nem írt fel nekem semmilyen nyugtatot tud róla hogy előte szedtem mikor mentem hozzá
Be számoljak neki erről amit érzek? Van jelentősége?
Hát hogyne szamolj be rola? Akkor fog tudni segiteni ha elmondod az erzeseidet es oszinte vagy.
A gyogyszer okozta elmenyre vagysz. Igy szokott kialakulni a lelki fuggoseg igen. A benzok mar csak ilyenek. Az elejen segitenek aludni, kesobb miattuk leszel feszult es nehezen fog menni ujra az alvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!