Pszichopata lennék?
buszon ha pl rálépnek a lábamra,és nemkérnek bocsánatot fognám és kalapácsot álítanék a homlokukba suliba ha a gizda raj nyomorékok cssak ugy direkt nekemjönnek(akik vagy 3 fejjel magasabbakis nállam)akkor legszivesebben beszólnék nekik de csak mennek mint a kihaénnem egyszerüen megse hallanak... utcán ha cigányokat látok...fuhh cigányok...alig tudom türtöztetni magamat..azokat egyenesen beléjük küldeném a kést amit maguknál tartanak.. ezér pl ha megkérdezik h mennyi az idő(elötte persze diszkréten elrejtik a karórájukat..márha va naki) ink. megse szólalok mert egyszerüen naggyon gyűlölöm őketű8engem sehogyse tudnak felbaszni se buszon,utcán,iskolába... otthon meg multkor az utolsó szál blacket szivtam éppen az amblakbanű8 ha ajönnek a szülök akk gyorsan eltüntethessem) ekkor a kutyám elkezd ugrálni h leakarmenni(fölnyalni a földröl az 9összes kutyahugyot h remegjen a szája...
) elkezdtem a falat ütni ököllel meg a szekrényeket és lekiabáltam a kutyám fejét.
Attól függ, hány éves vagy.
Ha 14-20 közötti, akkor a szervezetedben jelentős hormonális változás zajlik.
Ez leterhelheti a központi idegrendszert és feszültté, akár agresszívvá is tehet.
Próbálj meg sportolni, hobbyt találni, férfi vagy akkor barátnőzni.
Ha megfigyelted azok az emberek akik harmonikus kapcsolatban élnek kiegyensúlyozottabbak, kevésbé agresszívek.
hány éves is vagy??
jah am nyugi nem vagy az...:) csak egy ÓRIÁSI NAGY IDIÓTA!! nemártana elmenni pszichológushoz... de a cigányos dolgot megértem...:D de a többi... szegény kutya. veled kellene úgy...tiszta h.ülye vagy komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!