Szerintetek szociis fobiam van? Enyhen autista is lennek?
Roviden magamrol: 27 eves ferfi vagyok. Alapvetően nagyon kotodom a csaladomhoz, fokent edesanyamhoz. Ha kulfoldre megyek ki dolgozni, mindig honvagyam van, hianyzik nagyon anyukam. Szerencsere most úgy alakult, hogy a virus miatt hazakoltoztem, de szeptemberben megint megyek ki.
Emberek kozott nehezen oldodom fel. Altalaban meg se szolalok, csak azok tarsasagaban akiket ismerek. Temat nehezen hozok fel. Ha nyilt terben vagyunk sokan, bar keves emberrel beszélek, el tudok vegyulni.
Ha viszont hazibuliban vagyok vagy olyan tarsasagban ahol csak paran vagyunk, az mindig cikisebb. Ott nwm nagyon szolalok meg, ha igen, remeg a hangom, es allandoan azt figyelem, hogy ertelmes mondatokat nyogok ki. Baratnom nem volt meg, igy intimebb temakhoz is nehezebben szólok hozzá. Egy idoben sokat ittam, de mivel romlottak a majertekeim, abbahagytam az ivast. Azota meg kevesebb kontaktom van emberekkel. Az alkohol segitett felszabadulni, bar akkor sem tudtam rendesen megkozeliteni egy lanyt vagy hosszasan beszélgetni. Tarsasagban, ahol mondjuk 4-5 fonel tobben vagyunk, gyakran elvonulok, telefonomat nyomkodhatom. Szabadidőmben otthon vagyok, olvasok, max 2-3 ismerossel tartom a kapcsolatot.
Ez alapjan nektek mi jon le ebbol? Mim lehet?
Hidd el, nem egyszer probaltam. Ezert is koltoztem el egy masik orszagba. Mivel csak ideiglenes volt a szerződésem, egyelore hazakoltoztem, de ugy nez ki oktoberben megint kezdek.
Szuleim pedig nem fiatalok, mar nem elnek se a szuleik, se a testvereik. (Sajnos a rak eleg sok csaladtagot elvitt, igy 4en maradtunk osszesen bátyámat beleveve).
Nem azt mondom, hogy nem voltak baratsagaim, de altalaban akikkel joban voltam egyetem alatt, szépen le is koptak, mert elkezdtek dolgozni, csaladot alapitottak, ilyesmi. Uj tarsasagokban pedig nehezen nyilok meg, ha egyaltalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!