Szorongok a konditerembe a férfiak miatt , mit csináljak?
Én is próbáltam konditerembe járni, és ezért hagytam abba. Egy időben kitapasztaltam mikor nincsennek sokan, és úgy mentem..de ez se jött be mindig.
Lesnek mint a birkák. Nagyon zavaró.
#1-esre reflektálva: nekem a csak női kompánia sem jött be, a szálkás Rubint Réka utánzatok mindig fölényes derűvel méregették az én kifejezetten fogyni vágyó testemet, ezért 2 hónap után nem vettem másik bérletet. Otthon tornázok minimális eszközök bevetésével és nem hiányzik a fehérjepor- és izzadtságszagú tömeg akik egót mintsem izmot járnak dagasztani a konditerembe.
Kérdező, ha minden környezetben szorongást váltanak ki belőled a férfiak, a felnevelésed során "vallottak kudarcot" a hozzád a legközelebb állók. Apud tett megjegyzést valaha is a testsúlyodra, öltözködésedre? Fiútestvéred éreztette veled egyszer is, hogy jó veled megjelenni akárhol? Leginkább nekik kellett volna az önbizalmadat duzzasztani ilyen téren gyerekkorod során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!