Mit lehet kezdeni egy olyan emberrel, kinek ennyire nincs önbizalma?
Figyelt kérdés
Semmi önbizalma nincs, a legegyszerűbb dolgokba se mer belekezdeni. Lassan már az életképtelenségig viszi...
Pszichológusnál volt...
2021. aug. 9. 21:26
4/13 A kérdező kommentje:
#3 hogyhogy melyik pszichológusnál? Nem fogok adatokat kiadni senkiről....
2021. aug. 9. 21:38
5/13 anonim válasza:
Te kije vagy? Hányszor volt a pszichológusnál?
6/13 anonim válasza:
legalább van biodroid utánpótlás. Sajnos valakinek az utolsónak is kell lennie.
7/13 A kérdező kommentje:
#5 Tesó vagyok. Vagy 10 alkalom biztos volt, de szamra pontosan nem tudom ezt megmondani...
2021. aug. 9. 21:43
8/13 anonim válasza:
Ez volt a vicc (hármas vagyok). A komoly válaszom az, hogy ilyen elég sok embernél előfordul, és sokszor spontán javul a helyzet. Esetleg motivációs tréner vagy önismereti csoport is segíthet, nem csak pszichológus. Természetesen egy jó pszichológus valószínűleg meggyorsítaná a javulást.
9/13 anonim válasza:
Ez érdekes. Az ilyet a szülői házban szedik fel, dehát te is ott nevelkedtél. Másképp álltak hozzátok? A pszichológusra nem reagált, neki se hitte el, hogy többet ér?
10/13 A kérdező kommentje:
Hát én se maradtam ki a "jóból"...Egy biztos, hogy őt sokkal több kudarc érte az elmúlt években. Azt mondta, hogy át tudtak beszélni sok témát, meg megértett dolgokat. Amit én észreveszek, hogy mikor lenne valamire lehetősége, és léphetne egyet előre, mindig kihagyja, mert nem bízik magában...
2021. aug. 9. 22:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!