Az mennyire normális hogy munkába állás után rettenetes a stressz rajtam?
1,5 - 2 hónapja álltam munkába ahogy elvégeztem az iskolát, és sikerült egy egész nyugis diszpécser munkát kifognom egy nem túl nagy cégnél. 24 órás műszak van, de 2 nap pihenőt kapunk utána, ami nagyon jó, főleg úgy hogy engem a 24 órázás annyira nem is zavar.
Viszont mióta ott dolgozok, azóta majdnem minden nap olyan stesszes vagyok, hogy alig birok figyelni másra, a munka jár szinte egész nap a fejemben, illetve hányinger, hasi görcsök, fejfájás is rámjön elég gyakran mióta ott vagyok.
Én nem tudom hogy mennyire normális, de kezd egy kicsit nagyon sok lenni.
Másnak erre esetleg van-e tippje, vagy esett-e át más is így első munkás élményén?
Jobb munkát nem találtál?
Ha ennyire sz*rnak tartod akkor add be a felmondasodat.
24 órás munka.gondolom felborult az alvás ébrenlét ciklus,kialvatlanság lépett fel,ami sajnos okoz ilyeneket.
Nekem nem menne így a munka,mert sólyos alvászavarral küzdök,(pedig csak nappali)egyre mélyebbre süllyedek úgy érzem,már alig bírok dolgozni emiatt,gyakran vagyok táppénzen minden szar miatt.Pár hónapig ment a kialvatlanság,2 hónapig rendben volt,de megint kezdődik,az idegrendszerem kzben teljesen tönkre ment,hiába a vitaminok,drága gyógynövényes nyugtatók,relaxáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!