Ha az anorexia miatt nem jön meg a menstruációm azt valaha visszalehet csinálni?
Figyelt kérdés
nagyon nem vagyok képbe ezekkel de anorexias vagyok es mar 1 hete késik. ha 1 ev mulva kezdenek bele a recoverybe es mar nem jonne meg meg visszatudnam szerezni? :|2021. aug. 8. 21:47
11/13 anonim válasza:
Minél hamarabb gyógyulj ki az anorexiabol, egyél, hizz fel, és ha nem jön meg a hízás után, menj nőgyógyászhoz. Ez a legtisztabb munka.
12/13 anonim válasza:
Minél előbb keress fel egy orvost ! Akár egy lelkiismeretes hazidokit, aki majd tovább irányít a megfelelő helyre, de így semmiképp sem szabad maradnod.
Minél előbb leszel jobban, annál nagyobb az esélye, hogy nem okoztál visszafordíthatatlan károkat.
13/13 anonim válasza:
11es vagyok. Miért lettem ennyire lepontozva? Pont hogy azt kívántam neki hogy gyogyuljon és rendbe jöjjön :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!