Pszichológushoz kell fordulnom,ha követem az exem és kocsiból leskelődök utána,hogy mit csinál?
Figyelt kérdés
Úgy érzem be vagyok kattanva. Jött egy érzés,hogy ma találkozik egy régi ismerősével egy nővel. Elmentem oda ahol lakij és igazam lett. 2 órát ültem a kocsiba és láttam,ahogy más lánnyal találkozik és kibeszéltek hangosan engem,majd később kiderült,hogy látott engem és tudja,hogy figyeltem. Elég rosszul esett amiket mondott rólam,teljesen kikészültem. 22 évesen egy idegroncs vagyok :( kezeltetnem kéne magam? Tisztába vagyok vele hogy normális nô ilyet nem csinál..2021. aug. 8. 03:09
11/16 anonim válasza:
10# Nem tudhatod. Simán összeakadhatunk még. :)
12/16 anonim válasza:
Ja, és heteket töltöttem pszichiátrián. Ahogy egy homoszexuálisból sem tudnak heterót “nevelni” és egy nőből sem tudnak férfit varázsolni gyógyszeres kezelésekkel, és egy introvertáltból sem lesz extrovertált, ez ugyanúgy igaz rám és a kérdezőre is. Szar, mert szenvedek magamtól, de akárhogy tagadtam le magamat, nem változtam meg.
13/16 anonim válasza:
#11 nem hiszem, nem keresek párt, főleg nem férfiakat :D
14/16 anonim válasza:
13# Ki mondta, hogy férfi vagyok?
15/16 anonim válasza:
És hogy együtt leszünk?
Sokféleképpen egymásra találhatunk.
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem szégyen, ha valaki embert akar ölni, csak NE TEGYE MEG!
Uralkodjon magán. Engedje át magán a gyűlöletet.
A szeretet és a béke a legfontosabb. Puszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!