Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A hajléktalan és az elmebeteg...

A hajléktalan és az elmebeteg emberek miért mászkálnak minden évszakban, még nyáron is a nagy melegben több réteg meleg ruhában?

Figyelt kérdés
Hogy bírják ki? Mi ebben a logika?

2021. aug. 3. 21:19
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Teljesen gyogyós az összes ilyen ember. Csak azt nem értem miért egyezik ez a tulajdonság mindegyiküknél.
2021. aug. 3. 21:40
 12/35 anonim ***** válasza:
32%

#9 vagyok

Azt még elmondom, hogy szerencsétlen naponta idepofátlankodik, hogy adjak neki gyufát. Mindig elhordom őt, de nem ért a szóból. Már szóltam egyik rokonjának, hogy állítsa le, mert ha átmegyek, felborítom fotelestűl.

Sajnos ezek nem értenek a szóból, azt sem tudják, hogy léteznek. Jó, mondjuk biztos van valami oka, amiért ilyenek lettek, de sokszor az alkohol veszi el az eszüket.

2021. aug. 3. 21:47
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

4#: jól írja.

Vannak, akik egy idő után annyira feladják ezt az egészet, hogy már mindegy mindegy nekik, és mennek-visznek magukkal mindent.

2021. aug. 3. 21:47
 14/35 A kérdező kommentje:
12-es sajnálom a helyzetedet. Én konkrétan irtózom az elmebeteg emberektől, még az ilyen gyerekektől is. Igyekszem minél nagyobb távolságot tartani velük.
2021. aug. 3. 21:53
 15/35 anonim ***** válasza:
73%
Gratulálok kérdező, sikerült kiállítani magadról a szegénységi bizonyítványt. Minimális józan ész nuku, empátia nuku. Emberség nuku.
2021. aug. 3. 21:56
 16/35 Metionin ***** válasza:
76%
15. Miért ne lenne benne emberség, csak mert bevallja? Nekem sem az jut eszembe egy fogyatékosról hogy jaj de kedves, cuki stb. pedig nálunk pl. a családban halmozódik az autizmus. Nem kell úgy tenni senkinek, mintha kedvelné őket, mint ahogy egy idegent se kedvelünk csak úgy az utcán. Ha nem mutatja ki, kulturáltan viselkedik velük, ugyan hadd irtózzon már belül, ez normális emberi reakció. Ettől még lehet vele empatikus, sajnálhatja vagy akármi, csak nem szereti ha bemásznak az életterébe.
2021. aug. 3. 22:04
 17/35 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem tudom, de van épp elég bajuk a hajléktalanoknak, főleg, hogy legalább 10 gizda beszólogat nekik. Én tényleg sajnálom az olyat, aki, nem iszik, és tényleg azért kéri a pénzt, hogy vehessen magának ételt.

Ahhol én lakok, volt egy, aki a bolt előtt kéregetett ételre. Általában lett neki 1 óra alatt 1000 ft, és tényleg ételt vett, mivel láttam, mikor kijött a boltból mindig volt nála zsemle, és üdítő. ha tudtam, én is adtam neki aprót, karáncsonykor vettem neki étteremből egy tál ételt. Ő tényleg normális volt, még beszélgettem is vele néha, akit ismert, mindig jó egészséget kívánt. Sajnos fél éve vonat elé ugrott, már biztos nem bírta a nyomort.

Viszont volt egy másik, aki szintén pénzt kért, de sokszor még a lábán sem tudott megállni, annyira részeg volt. Télen elesett, és nem magát védte, hanem a kezében lévő 200 ft-os bort.

Tehát vannak normális hajléktalanok (kb 100-ból 5), és szemtelen iszákosok (kb 100-ból 95).

2021. aug. 3. 22:04
 18/35 A kérdező kommentje:
Rokonságban van ilyen gyerek. Rettenetesen erőszakos, agresszív, bunkó. Már 17 éves, a nagymama nem vett meg a boltban neki vmi szutykot aztán az utcán majdnem szétrugdosta az autóját. Na pl ezért utálom az ilyen embereket. Otthon szülők meg szarás után kitörlik még a fenekét, fürdetni kell, stb.
2021. aug. 3. 22:05
 19/35 anonim ***** válasza:
95%
Tegyük hozzá, hogy a legtöbb hajléktalannak, legalábbis aki tartósan hajléktalan, megromlott az egészségi állapota, ezért a hőérzetük más, mint a tiéd vagy az enyém, vagy akár teljesen fel is borulhat. Nem kéne ismeretleneket gyogyósnak hívni azért, mert mások mint te, és sokkal rosszabb körülmények között élik az életüket úgy, hogy sokan nem is tehetnek róla.
2021. aug. 3. 22:06
 20/35 A kérdező kommentje:
Kb. az összes kéregető csaló. Többet összekéregetnek egy nap alatt, mint amennyit egy melós megkeres. Múltkor voltunk a vásárban. Fiatal cigánygyerek csöves ruhában ül a parkolóban, mellette egy doboz tele apróval, több ezer forintnyi összeg. Mikor fél óra múlva mentünk arra megint, akkor már ki volt ürítve. Meg buszmegállókban életerős férfiak pénzt kéregetnek buszjegyre. Fiatal srác a piacon öreg nénikre akaszkodik szemtelen módon kéregetve, közben Coca-Colás dobozt tartogatva a kezében. Alkesz szutykok gyógyszeres dobozokat mutogatva kéregetnek, h nincs pénzük gyógyszerre. Plaza előtt hatalmas cigányok adományt gyűjtenek beteg gyerekeknek. 5 képeslap 2000 ft. Vicces, nem? És a sok hülye adja nekik a pénzt.
2021. aug. 3. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!