A hajléktalan és az elmebeteg emberek miért mászkálnak minden évszakban, még nyáron is a nagy melegben több réteg meleg ruhában?
#9 vagyok
Azt még elmondom, hogy szerencsétlen naponta idepofátlankodik, hogy adjak neki gyufát. Mindig elhordom őt, de nem ért a szóból. Már szóltam egyik rokonjának, hogy állítsa le, mert ha átmegyek, felborítom fotelestűl.
Sajnos ezek nem értenek a szóból, azt sem tudják, hogy léteznek. Jó, mondjuk biztos van valami oka, amiért ilyenek lettek, de sokszor az alkohol veszi el az eszüket.
4#: jól írja.
Vannak, akik egy idő után annyira feladják ezt az egészet, hogy már mindegy mindegy nekik, és mennek-visznek magukkal mindent.
Hát nem tudom, de van épp elég bajuk a hajléktalanoknak, főleg, hogy legalább 10 gizda beszólogat nekik. Én tényleg sajnálom az olyat, aki, nem iszik, és tényleg azért kéri a pénzt, hogy vehessen magának ételt.
Ahhol én lakok, volt egy, aki a bolt előtt kéregetett ételre. Általában lett neki 1 óra alatt 1000 ft, és tényleg ételt vett, mivel láttam, mikor kijött a boltból mindig volt nála zsemle, és üdítő. ha tudtam, én is adtam neki aprót, karáncsonykor vettem neki étteremből egy tál ételt. Ő tényleg normális volt, még beszélgettem is vele néha, akit ismert, mindig jó egészséget kívánt. Sajnos fél éve vonat elé ugrott, már biztos nem bírta a nyomort.
Viszont volt egy másik, aki szintén pénzt kért, de sokszor még a lábán sem tudott megállni, annyira részeg volt. Télen elesett, és nem magát védte, hanem a kezében lévő 200 ft-os bort.
Tehát vannak normális hajléktalanok (kb 100-ból 5), és szemtelen iszákosok (kb 100-ból 95).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!