Mit tehetnék még?
Elég komoly depresszióval küzdök. Vágások és öngyilkossági kísérlet volt, sajnos ahhoz is béna voltam.
Jártam pszichológushoz. Egyrészt nem bírom már fizetni ,de ezt mondta a doki " nem baj, mert ő már nem tud velem mit kezdeni."
Persze, hogy nem jobb munkát, barátokat, kapcsolatokat ő nek fog nekem adni csak beszélgetni róla.
Nincs se anyám,se apám,senkim. Egy. " Barátnőnek" mondott vki ha ő akar valamit akkor jó vagyok amúgy meg tojik rám.
Elvesztettem a jól fizető munkám most rohadok egy" c"-kel teli gyárban havi 170 ezerért a régi fizum fele kb...
Egésznap egyedül vagyok, nem beszélgetek senkivel, nem megyek sehova amúgysincs rá pénzem. Állataimat is alig tudom már etetni. Én már nem is eszek szinte inkább nekik veszek a kaját. Számlákat fél éve nem fizettem, nem tudom egyszer letudok-e mindent...de szerintem soha nem jövök helyre. Sose fogok elhelyezkedni jobban fizető állásra, mindenki csak csúnyán beszél velem, lenéz ha szóvá teszem nekik áll feljebb.
Nem mosolygok kb egy êve, kicsit jobban voltam akkor majdnem mosolyogtam de eszembe jutott h megse érdemlem h mosolyogjak mikor ilyen vagyok.
Nem tudok ismerkedni, nincs mit mondanom hülye vagyok mindenhez
Melóhelyen is mivel irodába voltam pénzügyesként mindig kérdezik h " akkor mit keresel itt? Én a helyedben nem ilyen helyen lennék" hát én se szívesen de per pill ott kell dolgoznom, mert nincs jobb. Folyamatosan beadom 2 naponta a cv-t. Azt látom nagyon sok helyre kell a jogsi nekem az meg nincs.
Igazából a pénz is a bajom nagyon sok számlával levagyok maradva sose fizetem ki.
Magányos vagyok, párom az sose lesz mert ronda vagyok, mint a bűn meg hájas.
Egy vidám talpraesett lányból egy gusztustalan életképtelen csöves lett. Ezzel már hiába is megyek dokihoz. Nekem ezt dobta a gép. Egyszer fent egyszer lent. :(
Nem hinném, hogy nem tudsz beszélgetni hiszen itt is elég jól felvazoltad a szitut. Én is eltem egyedül szegénységben evekig, sokszor még kajára sem jutott. Szar időszak volt, előtte a szüleimmel még szarabb, de ha feladtam volna, most nem lenne munkám és családom.
Ha valaki én megértelek és bíztatnálak is. Ha szeretnél, írj, szívesen beszélgetek veled, bármiről.
32 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!