Ajánlana valaki nagyon jó pszichiátert-pszichóterapeutát?
Figyelt kérdés
3 hónapja kezdödő , folyamatosan rosszabbodó , konkrét dologtól való 24 órás szorongás és hozzá tartozó halálfélelmem van , és nehezen találok jó szakembert , elmentem egy magán szakrendelőbe amit ajánlottak , elmondtam az orvosnak a problémám , mondta hogy következő héten jelentkezik hogy legyen tovább , eddig minden rendben , de amikor konkrétan rákérdezett hogy fogom e tudni fizetni a terápia költségeit , (külömben nem is mentem volna oda) elszált minden bizalmam.2021. júl. 31. 00:50
1/9 anonim válasza:
Érdemes lenne leírni a várost ahol keresed. Budapest?
2/9 anonim válasza:
Nyilván azért kérdezett erre rá, mert az a tapasztalata, hogy az emberekre sokkolóan hat az ár, először bele se gondolnak, aztán rájönnek, hogy hosszú távon nem tudják kifizetni. Emiatt nem hagynám ott az orvost, ha különben megfelel.
3/9 anonim válasza:
2-es Én meg otthagynám, ha ennyire anyagias, de nem vagyunk egyformák. Bár én nem is fordulnék pszichoterapeutához.
4/9 anonim válasza:
Nem anyagias, hanem pénzért dolgozik, nem ingyen. Mint ahogy te is.
5/9 A kérdező kommentje:
Ja igen , Budapesten szeretném
2021. júl. 31. 11:50
6/9 anonim válasza:
4 Persze pénzért dolgozik, de ne a pénz miatt aggódjon leginkább, és ne feltételezze azt a pácienséről hogy majd nem tudja kifizetni azt s pénzt, ha már az illető privát szolgáltatást választ.
7/9 A kérdező kommentje:
Az én meglátásom szerint ez inkább az anyagiasságról szól , vagy nagyon rosszúl fogalmazott mert nem a magas költségekre hívta fel a figyelmet hanem arra fogom e tudni fizetni , van nyilvános árlistájuk , ettől függően az árakat nem említette , se az időtartamot , sztem ez a hozzáállás szubjektíve , de objektíve is sértő , olyan mintha beülnék egy elegáns étterembe és a pincér v az étterem vezető (mert az orvos egyben a klinika vezető is , igen fiatal kora ellenére , kb 35, de én mégsem kérdőjeleztem meg a hozzáértést) az előétel után megkérdezné tudom e rendezni a főételt és a deszertet , nekem elmenne az étvágyam , itt meg a bizalmam h minden csak a pénzről szól.
2021. júl. 31. 11:59
8/9 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy a tapasztalat beszélt belőle. Biztos előfordult, hogy utólag derült ki, hogy a páciens nem tud fizetni. Gondolom, magasak az árai. Van az a buta ember, aki nem gondol bele, hogy ez ennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!