Miért nem tudok nyilvánosan enni?
Van valamilyen étkezési- vagy testképzavarod? Elégedetlen vagy magaddal?
Nem látlak és nem ismerlek. De tudom hogy gyönyörű vagy. Nincs olyan, hogy csúnya nő ☺️
Nem kell mások véleményétől függened, ne érdekeljen, hogy mit gondolnak, amíg helyesen élsz. Légy felszabadult és boldog!
Ja, és én mostanában azt játszom, hogy tudatosan megyek bele olyan helyzetekbe, amiktől féltem (vízbe ugrás, gyermekmunka, emberek stb) és olyan jó leküzdeni a felelmeket! Ha nem tudsz mások előtt enni, azért is egyél. Minél gyakrabban. Meg fogod szokni
Én is utálok más emberek szeme láttára enni, habár én nem is akarok változtatni rajta. Én azért nem eszek mások szeme láttára, mert nagyon nagy étvágyam van és szégyenlem magam azok miatt a megjegyzések miatt, hogy:
"Mégis hogy lehet ennyit zabálni?!"
"Te jó ég, már megint tömi a fejét!"
stb.
Ráadásul ha egyedül eszek, akkor lehet csámcsogni is. :D
Menj többször ugyan oda, de ne egyél csak italt kérj...szokd a helyet,nézz rá az emberekre,beszélgess a pincérekkel.otthon lefekvés elött gondolj arra milyen jó volt,és idézz fel dolgokat.
.harmadik,negyedik alkalom után csökkeni fog a szorongás....ha lehet többen menjetek,hülyéskedjetek,dumáljatok....ha vissza tudtál állni normál állapotba akkor jöhet a pároddal kettesbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!