Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiátrián hogyan kezelik...

Pszichiátrián hogyan kezelik a depressziót?

Figyelt kérdés

2021. júl. 29. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

7

Mi van?

2021. júl. 30. 18:08
 12/13 anonim ***** válasza:
96%

Na jól van, akkor elmondom. Egyszer 4 hónapot, egyszer 6 hónapot voltam pszichiátriai rehabilitációs osztályon, ami nem elvonó (az csak simán rehab a köznyelvben) és tulképpen nem pszichiátria. Különböző gyógyszereket kaptam, volt egy csomó terápiás foglalkozás. A négy hónap végén nem voltam annyira jól. A hat hónap végén nagyon jól voltam, végre lett egy olyan gyógyszerem, amitől sokkal jobban lettem.

Előtte ÉVEKIG jártam pszichoterápiára, semmivel nem lettem jobban.

Rendes pszichiátrián is voltam, nyílt osztályon, kétszer egy hónapot. Mindkét helyen nagyon lelkiismeretes, klassz kezelőorvosaim voltak. Az egyik helyen nem volt terápiás foglalkozás, a másik helyen igen. Ahol volt, ott a terapeuta egy fantasztikus ember volt.

Zárton is voltam pár napig, arról nincs emlékem, ott tényleg leszedáltak, de muszáj volt.

2021. júl. 30. 18:14
 13/13 anonim válasza:

Jó, hogy leírtad. Akinek megy egyedül az nyilván nem fekszik be, de azért bőven vannak akik alig várják, hogy sorra kerüljenek. Sokat tudnak segíteni és a visszaesés nem feltétlen a pszichiátria hibája.

2021. júl. 31. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!