Egy borderline fiú és egy skizoid lány párkapcsolatától mit lehet várni? Mennyire üti egymást az állapotuk?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 11:50
1/10 anonim válasza:
A borderline-nak a partnere ki fog borulni.
2/10 A kérdező kommentje:
És a borderline hogyan viseli, hogy a skizoid nem képes kimutatni a kötődését, állandóan teret akar, akaratán kívül is érzéketlen megjegyzéseket ejt el?
2021. júl. 28. 11:55
3/10 anonim válasza:
Ez nagyon emberfüggő. Csak skizofrént ismertem (skizoidot nem), aki egyáltalán nem volt távolságtartó, nem voltak rá jellemzők a mainstream tünetek. Az egyik bnőm borderline-os, és Ő rá jobban illenek azok, amit a skizoid lányra leírtál. Én n5
magam is bpd-s és averziv sz. zavaros vagyok, és én pl. nem bírnám elviselni hosszútávon párkapcsolatban ezeket, amit felsoroltál.
4/10 anonim válasza:
Legrosszabb esetben alapítanak valami paranoid szektát.
5/10 anonim válasza:
Borderline ezt tuti nem viselné el mert szinte állandóan a párja nyakán lóg
6/10 A kérdező kommentje:
A skizoid pedig azt nem bírja, ha a nyakán lógnak. Azzal is baja van, ha túl gyakran megérintik, a társaságigénye nagyon minimális. Akkor ez nem lenne gyümölcsöző projekt.
Köszönöm!
2021. júl. 28. 16:38
7/10 anonim válasza:
Igen tudom, a skizoid nagyon emberek közé se szeret menni inkább egyedül jó neki.
8/10 A kérdező kommentje:
Kicsit ambivalens. Akar társaságot valamilyen szinten, de úgy, hogy közben ne kelljen se emberek közé menni, se a saját vagy mások érzéseivel foglalkozni, az alany ne problémázzon rajta, ha másfél hétig nem kap tőle semmilyen életjelet, és persze lehetőleg gondolkozzon minél hasonlóbban, mint ő.
2021. júl. 28. 17:29
9/10 anonim válasza:
Igen, kicsit nehéz lenne a kettő kapcsolata mert a borderline viszont állandóan a párjával akar lenni, a legapróbb dolgokon elkezd veszekedni, azt hiszi el akarja hagyni stb
10/10 anonim válasza:
Én paranoid szekta helyett, paranoid szextát alapítanék, s máris hevesebb lenne kettejük kapcsolata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!