Rengeteg otthoni tornagyakorlatot kipróbáltam már. Hetekig csinálom is lelkesen. Amint látszani kezd az eredmény, a lelkesedésem eltűnik. Szobabiciklizés, hasprés tornagyakorlatok ideig-óráig kötnek csak le.Hogy turbózzam fel a kitartásomat?

Kell egy konkrét cél, hogy kitarts érte. Általában akinek az a célja, hogy fogyjon, de nem mondja meg, hogy mennyit, az hamarabb feladja. Az egészséges életmódot kell fejben eldönteni.
Én is sokáig azt hittem, hogyha egyik napról a másikra elkezdek durván sportolni, akkor az egészséges lesz.
Igazából heti 3*1 óra már tökéletes. Naponta a sportolás igazából meghozza az eredményét (ahogy te is mondtad, hogy kezd látszani), de nem tudod mindig fenntartani. Nincs idő, kedv, akármi. Utána meg jön a csalódás, hogy ma sem mentem, pedig a pihi napok kellenek.
Keress valami olyan sportot, ami kikapcsol, és amit nem csak azért csinálsz, hogy legyen valami sport, hanem azért is, mert élvezed.

Érthető,unalmassá válik és nehéz neki állni.
Tedd változatossá, hagyd ezeket 1 hétig és próbálj valami megeröltetőt csinálni napközben otthonodon kívűl. Munkád közben iktassbe fekvőtámasz,gugolás,húzodzkodás szünetet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!