Ha egész éjszaka nem tudok aludni csak fekszem az ágyban, az is pihenésnek számít? Vagy semmit sem ér? Akkor érdemes kimászni az ágyból?
3-as, nem az a káros, hogy csak fekszik és pihen és nem csinál semmit, hanem hogy nem alszik. De a kérdés valószínűleg azért született, mert a kérdező nem tud elaludni. Ez esetben inkább maradjon fekve (amennyiben kényelmes neki úgy, és nem stresszel rá az alvásra), mint hogy felkeljen kifesteni a konyhát.
De ha stresszel az alváson és pont ezért nem tud elaludni, akkor keljen fel, igyon egy pohár tejet, menjen ki az udvarra és bámulja a csillagokat... szóval bármi nem túl aktív dolgot csináljon egy fél óráig, aztán utána lehet, hogy el tud aludni.
egy ideig volt hogy rágörcsöltem az alvásra , minél gyorsabban el akartam aludni aztán aludtam 2 órákat fáradt voltam egész nap.
Aztán elengedtem alszok amikor laszok lesz ami lesz , azóta rendesen kipihenem magam. Persze néha 1-2 nap nem alszok de meg sem érzem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!