Napi 1,5-1,5-3 mg frontin sok egy napra ?
Muszáj volt emelnem mert azt hittem meghalok a szorongástól.
Ez nagyon soknak számít ?
Ma megyek orvoshoz de Ő le van ragadva a 3*0,25 tablettán…
Nem érti meg, hogy az kevés.
Volt itt egy tag aki 7 mg -ot szedett!
És még piázott is!🤦♀️
Rengeteg. A kisebb dozishoz már hozzászoktál, azért nem érzed a hatását. Menj vissza a dokihoz mindenképpen, és beszéljetek erről.
De mennyi idore kaptal gyogyszert, ha tudod ugymond magadtol emelni, es nem fogy el? Mert ezek ki vannak számolva egy honapra általában, hogy a következo kontrolig/receptirasig pont elég legyen.
Simán meglehet oldani.
Íratok a háziorvossal meg íratok a pszichiáterrel plusz párom is írat a háziorvosával.
De nálunk az a baj mindenki frontin függő :( Szedi a nagymamám 80 évesen neki is elmegy 4 dobozzal egy hónap alatt, szedi édesapám és a testvérem is.
Én nem akartam függő lenni sosem de aztán akkora trauma ért, hogy a pszichiátrián kötöttem ki :/
Ott meg ugye felírták a 3*0,25 mg-ot.
Aztán csodálkoztak, hogy nem alszom…Kénytelen voltam emelni az adagon, januártól dolgozni fogok remélem az kicsit segít majd :)
Anyámék becsukattak
1 hétre szülés utáni depresszió miatt …
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!