Éjszakai bevizelés idős korban de vagy nem érzékeli vagy nem kell fel rá az mitől lehet? Volt már hogy bement egy kicsi de az hogy ül az ágyban körülötte meg a pisi és nem szól ilyen nem volt még... Az utóbbi pár napban szinte minden éjszaka ez van.
Figyelt kérdés
#betegség #éjszaka #bevizelés #Felnőtt kor szobatisztaság #Nem kell fel rá vagy nem érzékeli #Vizelet húgyhólyag
2021. júl. 21. 07:08
11/16 anonim válasza:
Zinnattal (meg minden antibiotikummal) vigyázz, időre kapja meg mindet, tudom hogy ez alapvető, de én 19 évesen majdnem meghaltam mert ráment a vesémre a húgyuti fertőzés (nem szedtem végig a Zinnatot), azóta mindenkinek elmondom...😅 vesemedence gyulladásom lett abból meg vérmérgezést kaptam..
12/16 A kérdező kommentje:
Az igen. Hát oda kell figyelni az biztos.
2021. szept. 27. 18:40
13/16 anonim válasza:
Szia!
Nagymamám demens volt, sajnos ez egy olyan betegség, ami akár egyik pillanatról a másikra nagyot tud zuhanni :(
De ahogy az előttem szólók mondták, érdemes kivizsgáltatni, mert lehet más eredete és a gyulladás még ráadásul rásegít a demenciára, szóval jobb nem hagyni, hanem kezelni, ha van.
14/16 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a választ!
2021. okt. 21. 18:59
15/16 anonim válasza:
Üdv! Időseknek előfordul. Ha rendszeres, nem szégyen egy betét, vagy végső esetben pelus. Dédimmel , utána Apukámmal végig csináltam. Örülj, amíg vannak (bár biztos jó lelked van, és ezt nem kellett volna írnom)
16/16 A kérdező kommentje:
Semmi baj, értem mire gondolsz...
2021. nov. 6. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!