Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éjszakai bevizelés idős...

Éjszakai bevizelés idős korban de vagy nem érzékeli vagy nem kell fel rá az mitől lehet? Volt már hogy bement egy kicsi de az hogy ül az ágyban körülötte meg a pisi és nem szól ilyen nem volt még... Az utóbbi pár napban szinte minden éjszaka ez van.

Figyelt kérdés

#betegség #éjszaka #bevizelés #Felnőtt kor szobatisztaság #Nem kell fel rá vagy nem érzékeli #Vizelet húgyhólyag
2021. júl. 21. 07:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Zinnattal (meg minden antibiotikummal) vigyázz, időre kapja meg mindet, tudom hogy ez alapvető, de én 19 évesen majdnem meghaltam mert ráment a vesémre a húgyuti fertőzés (nem szedtem végig a Zinnatot), azóta mindenkinek elmondom...😅 vesemedence gyulladásom lett abból meg vérmérgezést kaptam..
2021. szept. 27. 01:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Az igen. Hát oda kell figyelni az biztos.
2021. szept. 27. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagymamám demens volt, sajnos ez egy olyan betegség, ami akár egyik pillanatról a másikra nagyot tud zuhanni :(

De ahogy az előttem szólók mondták, érdemes kivizsgáltatni, mert lehet más eredete és a gyulladás még ráadásul rásegít a demenciára, szóval jobb nem hagyni, hanem kezelni, ha van.

2021. okt. 20. 18:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a választ!
2021. okt. 21. 18:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Üdv! Időseknek előfordul. Ha rendszeres, nem szégyen egy betét, vagy végső esetben pelus. Dédimmel , utána Apukámmal végig csináltam. Örülj, amíg vannak (bár biztos jó lelked van, és ezt nem kellett volna írnom)
2021. nov. 6. 05:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Semmi baj, értem mire gondolsz...
2021. nov. 6. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!