Ongyilkos akartam lenni de sajnos nem sikerult pedig nem ertem mert meg kellett volna doglenem. Mev evekkel ezelott is probalkoztam azt se ertem hogyhogy nem sikerult miert vagyok ilyen szerencsetlen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 00:43
1/6 anonim válasza:
Gondolom, mert rosszul próbálkoztál.
3/6 anonim válasza:
Én is 12x próbáltam, de azóta jobbra fordult minden. Szerintem örülj, hogy kaptál még egy esélyt, és bízz benne, hogy minden jobb lesz.
5/6 anonim válasza:
Lefogytam, elkezdtem dolgozni, ismerkedni lassan, párkapcsolat is alakulóban már. Azelőtt kb 3 és fél évig ültem bezárva a szobámba, embert se akartam látni. Nem kis idő az. Bárkinek sikerülhet apró lépésekkel.
6/6 anonim válasza:
Lehet még vár rád valami, amit látnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!