Miért vagyok önmagam ellensége? És mi a frászt tehetnék ez ellen? Segítsen valaki, mert előbb vagy utóbb végzek magammal
Ha mennék valahova, megtennék valamit, vagy csak vennék valamit, egy-két percig baromi lelkes vagyok, utána meg pillanatok alatt találok ezer kifogást, hogy miért ne? Persze dühöngéssel, csapkodással, olykor önpusztító viselkedéssel zárul az ügy.
Nem járok sehova, nem találkozom emberekkel már évek óta. Beköltözhetnék egy barlangba is
"Ha mennék valahova, megtennék valamit, vagy csak vennék valamit, egy-két percig baromi lelkes vagyok, utána meg pillanatok alatt találok ezer kifogást, hogy miért ne? " - etzzel naaaaagyon sokan így vagyunk, rengeteg oktatóanyag van hogy hogyan kerüljön ki az ember ebből (tanuljon meg saját feje után menni)
A dühöngés viszont már egy következő szint. Pszichoterápia kellene - feltárni, hogy mi a baj a "háttérben".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!