Mit tegyek ha a depresszió miatt fél hónap alatt fogytam 10kgot, utána elkezdtem drogozni és napi szinten fogyok 1kgot?
Gyorsan fordulj orvoshoz, vagy az lesz amit az első írt.
Ez nagyon súlyos. Tedd le a drogot, majd menj el pszichológushoz. Vagy fordítva. Mi a probléma? Mi miatt vagy depressziós ?
Hívd fel ezt az ingyenes segélyvonalat, kétségbeesett, öngyilkoságon goldolkodó emereknek mindenképpen ajánlott:
06 80 820 111
Kérlek, ne ess kétségbe, kérj segítséget a fenti telefonon
Azért az több mint lehangoló, ha lelki nyomorékok vannak a családodban, akiknél azt kell nézned, h hogyan bsszák el az életüket, ahelyett hogy mintát mutatnának, fejlődnének, teljes életet élnének. Szóval kérdező teljesen megértelek, ilyenkor még az a sablonduma sem segít, hogy a te életedért csak te felelsz, ne rontsd el, főleg, ha ilyen jól tanulsz...
Kíváncsi vagyok, ki az az orvos vagy mi az a "bogyó", ami ezen tud segíteni... :///
Kérdező, ha van kedved beszélgetni privátban, nyugodtan írj!
N
10-es, szerintem ő már fél lábbal a sírban van. Épp (elméjű) ember ilyet nem ír...
(9-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!