Ha vki öngyilkos akar lenni, van h elmegy otthonról az iratai nélkül, hogy ne tudják elérni otthon és gondolkodik, h alá ugorjon a vonat alá?
Nekem tavaly ilyenkor volt egy öngyilkossági kísérletem.
Én nem akartam másokat szivatni azzal, hogy akadalyozom a közúti\vasúti forgalmat, vagy azzal, hogy szétfröccsentem a testem mindenki szeme láttára.
Ha szeretnél, beszélgessünk privátban.
12. vagyok,
Bocs, elég félreérthető a válaszom, de NEM szuicid tippeket adok!
Hiszem én is élek. Jót akarok a kérdezőnek.
Hogy vagy? Én is hasonlóan érzek és elég reménytelen a helyzetem, amiket 11-es felsorolt, nincs, egészség sincs. Nekem sem segít a pszichiáter, sem a gyógyszerek.
Sokat gondolkodom a megoldáson, én egyfajta nomád elvonulást találtam ki a végső megoldás helyett(több sikertelen túladagolás, illetve ugrani is készültem már, de megmoccant az életösztön) csak nem tudom, hogy kivitelezem, főleg betegen...bár lenne valamilyen kommuna, szekta, ahová befogadnak, bánom is én, ha agymosás:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!