Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek hogy végre ne ezen...

Mit tegyek hogy végre ne ezen járjon az agyam???

Figyelt kérdés
Hónapok óta szarúl vagyok egyik testi dolog jön a másik után.. folyamat csak a betegségeken jár az agyam hogy biztos az van ha meg nincs akkor ugyis lesz.. folyamatosan csak azt látom hogy ez az utolsó percem elsötétül minden és meghalok... tudom mind meghalunk.. de inkább utóbb mint elöbb.. úgy érzem megőrűlök minden reggel hasmenéssel ébredek annyira összeszorúl a gyomrom sirok kb minden percben. Ha valamim fáj már rögtön pánik.. van mikor jobban vagyok de van mikor kegyetlen szarúl.. annyit hogy nem tudom közre játszike de nem rég halt meg apa unoka testvére fiatal volt hirtelen szivinfarktust kapott.. talán azota vagyok ilyen.. viszont a testi tünetek is közre játszanak.. felkeresek egy pszichologust ugy érzem szükségem van rá! De addig mit csináljak?? Irtak gyógynövényes stresszoldot de semmit sem hatott inkább nem szedem.. valaki azt mondta hogy a cickafarktea jó erre is meg az orbáncfű de valaki tud valami olyat ami jó hogy kicsit lenyugodjak vagy nem is tudom de már ugy érzem hogy nem birom.. sehogy sem megy
2021. júl. 9. 07:46
 1/4 anonim ***** válasza:
hipochonder vagy. Erdemes lenne arrol olvasnod, hogyan kezelheted magad otthon, vagy egyszerubb ha elmesz pszichologushoz. Terapiaval relative konnyu lejonni rola. De ehhez nyilvan kell legalsbb fel ev.
2021. júl. 9. 08:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenfelé rosszindulat nélkül ez nem pszichológiai hanem pszichiátriái eset. Hidd el nem ciki oda bemenni ott ia azert dolgoznak emberek hogy segítsenek
2021. júl. 9. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen. Szerintem is inkabb pszichiater lenne a megfelelo. Ebben az esetben egy gyogyszer jot tenne. Pl valami nyugtato.

Jot fog tenni kibeszelni es segit a gyasz feldolgozasaban.

Legjobbakat:)

2021. júl. 9. 08:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2021. júl. 9. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!