Mit tegyek ha teljesen üresnek érzem magam és olyan mintha nem is élnék csak lennék?
Semmi motivációm nincs, itthon vagyok egész nap egyedül. 1 barátom sincs, konkrétan egy genetikai szenny vagyok.Dolgozni még nem dolgozhatok.Most fogok új iskolába menni, ahol kolis leszek, szóval remélem legalább ott lesz valakim...Iszonyatosan rossz hogy egész nap csak lézengek.A szüleim most válnak el és lassan költözünk el panelba, ahol mégjobban fel fog emészteni a depresszió.Nem tudom mit kéne tennem,egyszerűen nem vagyok képes leírni mit érzek.Csak sírni van kedvem és nem érdekel semmi ami eddig érdekelt. Eddig itt volt a családom akikkel jól éreztem magam, de ez is széthullott.Belegondolok a közös nyaralásokba ahol annyira boldogok voltunk.Nem birom feldolgozni hogy ennyi év után hogy válhatnak el a szüleim.Már tettem ki 1 kérdést ezzel kapcsolatban de semmi használható választ nem kaptam.Nem tudom mit csináljak, a fejemben mindig azt mondja egy hang hogy ugorjak le az erkélyemről, vágjam a fejemhez a poharat.Ma nagyon összevesztem anyával és azt mondta ő maga fog lelökni az erkélyről meg bárcsak ne születtem volna meg
Ez még csak semmi ahhoz képest amiket szokott csinálni.Az előző kérdésemben senki sem hitt nekem...Remélem itt fog legalább egy ember
Hát... Nehéz eset. Általában a Phiológust szoktak javasolni, de nem hinném, hogy, kedves anyukád fizetné.
Az üres céltalan létet átérzem. Az első karantén óta folyton a telefonommal, a szobamba éltem. Tudom, a tied más jellegű probléma. Nekem az segített, hogy elmentem a legközelebbi állatmenhekyre önkénteskedni. Célt adott nekem és hasznosnak érezem magam. Emellett sok új emberrel ismerkedtem meg.
Hűha, szerintem jót tenne neked egy szakember segítsége ezzel kapcsolatban, bármennyire is ellene vagy, nekem pl. nagyon sokat segített, ő hozta vissza az én boldogságomat!!:)
Még azt tudom tanácsolni neked, hogy szedd össze magad egy kicsit!:) Itt a nyár, menj ki sétálni, szellőztesd ki néha a fejed, esetleg kezdj el sportolni, új hobbit keresni, hidd el ezek nagyon sokat segítenek. Az új iskolában pedig én biztos vagyok benne, hogy találsz új barátokat magadnak, ezen ne aggódj már most, nem szabad. Bármennyire is nehéznek érzed a jelenlegi helyzetedet, kérlek, ne hagyd, hogy ez mind tönkretegyen téged. Ez a hangulat természetes ha válnak a szüleid, ki lenne boldog egy ilyen helyzetben, nem igaz? De erősnek kell lenni, én bízok benned, tudom, hogy elég erős vagy! Én motivációnak youtubeon szoktam nézni videókat, ha az élethez sincs kedvem.
Kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!