Mizofóbiások,a családtagjaitok mennyire igényesek?
Figyelt kérdés
Akik félnek a fertőzésektől,szennyeződésektől,és másokkal kénytelenek együtt lakni,pl anyagi okok miatt,ti hogyan élitek meg?
Én a szüleimmel lakom,de sajnos viszonylag igénytelenek.
Keveset mosnak kezet.Wc használat után is ritkán.
Ha kint kertészkednek,vagy a kutya után takarítanak,akkor sem mosnak kezet,és mindent összefogdosnak a házban így.
Már sok helyen megfigyeltem,hogy itt-ott van egy koszfolt,ami normál esetben érthetetlen hogyan kerül oda.
Pl a falon,tapétán,műanyag ajtókon.
Emiatt elég sokat mosok kezet,könyékig.
És gyakran kiszárad a karom,és félek h valami piszkossal érintkezik.
Ezért mosom,de ha mosom,akkor meg kiszárad,bereped,és akkor meg az fertőzésveszélyes.
Hogy lehet ebből az ördögi körből kijönni?
2021. júl. 6. 23:16
1/1 anonim válasza:
Szia! Szerintem ehhez pszichologus kell. Illetve tudni kene hogy mas helyen ahol tobbet mosnak kezet, ott is jelentkezik-e ez nalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!