Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lenne, ha az utcán aludnék...

Mi lenne, ha az utcán aludnék egyszer?

Figyelt kérdés

A nevelő anyukám sose engedte meg nekem akárhogy is kérleltem. :( De én úgy érzem fel kell készítenem magamat a jövőmre. Arra hogy az utcán fogok élni, hajléktalanként, mert a tudásom már egyre inkább a semmivel egyenlő. Az antipszcihotikumok amiket szednem kell kezdenek tönkretenni engem.. Csak úgy tudom elképzelni a jövőmet hogy az utcán fogok élni, egyedül, barátok nélkül, család nélkül. :(

Az érettségi sem lesz meg valószínüleg, attól függ milyen kedvük lesznek a tanáraimnak. :(

Mit tudnék tenni, hogy engedélyezze nekem?

Vagy azért nem engedi meg, mert ő optimistább a jövőmet illetően?

Igazából élni sem szeretnék, nekem már nincsenek céljaim. És nem is tudom motiválni magamat semmire. :( Csak szeretnék meghalni.

Nem érzem se jól se rosszul magamat, csak vagyok. Ez így nem élet, mindenkinek ki vagyok szolgáltatva. :(

20/F

UI: Nem vagyok depressziós, (pszcihiáterem szerint.)

2021. júl. 1. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

"Mi lenne, ha az utcán aludnék egyszer?"

Nem olvastam végig az agymenésedet...

Semmi nem lenne.

Próbáld ki! Rengeteget aludtam buszmegállóban, erdőben, vasúti alagútban.... Túrázom, kirándulok, gyalog, kerékpárral akkor és amennyit tudok. Semmi gond nincs a kintalvással, csak jól kell megválasztani a helyet! És isrmetni kell az adott ország szabályait: lehet-e vadkembpingezni.

Magyarországon lehet... Kb ott alszol ahol akarsz. Csak azon múlik elég tökös vagy-e hogy bevállald! :)

2021. júl. 1. 22:23
 2/2 anonim ***** válasza:
És ezt az ötletet már elmondtad a pszichiáterednek?
2021. júl. 3. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!