Mi lenne, ha az utcán aludnék egyszer?
A nevelő anyukám sose engedte meg nekem akárhogy is kérleltem. :( De én úgy érzem fel kell készítenem magamat a jövőmre. Arra hogy az utcán fogok élni, hajléktalanként, mert a tudásom már egyre inkább a semmivel egyenlő. Az antipszcihotikumok amiket szednem kell kezdenek tönkretenni engem.. Csak úgy tudom elképzelni a jövőmet hogy az utcán fogok élni, egyedül, barátok nélkül, család nélkül. :(
Az érettségi sem lesz meg valószínüleg, attól függ milyen kedvük lesznek a tanáraimnak. :(
Mit tudnék tenni, hogy engedélyezze nekem?
Vagy azért nem engedi meg, mert ő optimistább a jövőmet illetően?
Igazából élni sem szeretnék, nekem már nincsenek céljaim. És nem is tudom motiválni magamat semmire. :( Csak szeretnék meghalni.
Nem érzem se jól se rosszul magamat, csak vagyok. Ez így nem élet, mindenkinek ki vagyok szolgáltatva. :(
20/F
UI: Nem vagyok depressziós, (pszcihiáterem szerint.)
"Mi lenne, ha az utcán aludnék egyszer?"
Nem olvastam végig az agymenésedet...
Semmi nem lenne.
Próbáld ki! Rengeteget aludtam buszmegállóban, erdőben, vasúti alagútban.... Túrázom, kirándulok, gyalog, kerékpárral akkor és amennyit tudok. Semmi gond nincs a kintalvással, csak jól kell megválasztani a helyet! És isrmetni kell az adott ország szabályait: lehet-e vadkembpingezni.
Magyarországon lehet... Kb ott alszol ahol akarsz. Csak azon múlik elég tökös vagy-e hogy bevállald! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!