Ki retteg az oltástól?
Senkinek nem tapad az oltása helyére semmi. Ti hol olvassátok ezeket a paranoid szkizofrén téveszméket?
Amúgy még ha lenne is benne mágnes, a bőrön keresztül olyan mennyiségben nem tudna fémeket vonzani magához.
Szerintem ez egy elég kettős mérce. Nincs megfelelően lekommunikálva a lakosság felé, ez tény, de amint mondjuk különböző közismert vagy nem
közismert szakemberek ezt megkísérlik megtenni, elmagyarázni, hogy mi ez a vírus, miért kell tőle tartani, miért kell az oltás, és attól miért nem kell tartani, akkor iszonyatos ellenállásba ütköznek. "Az orvosok se értenek hozzá", lefizették ezt is", továbbá a mindenféle konteók. Nincs baj azzal, ha valaki gondolkozik és kérdez, felmerülnek benne aggodalmak. Fiatalabbként én is féltem a HPV elleni védőoltástól, mert mindenfélét össze tudott olvasni az ember, a meddőségtől kezdve a bénulásig. De megint más az, amikor valakiben kétség merül fel, és ezért kérdez, jó esetben a hozzáértőt, és megint más az, amikor valaki hobbivirológusként 10 kétséges forrású cikket elolvasva vérszemet kap, és hirdeti az interneten, hogy márpedig az oltás megöl minket. A te kérdésednek szerintem van létjogosultsága, de csepp vagy a tengerben. Azt nem tudod edukálni, aki nem hajlandó befogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!