Ki retteg az oltástól?
9: na jó ez már azért túlzás. Ha a gazdag elitek akarják lecsökkenteni a föld népességét, akkor ők vajon miért oltották be magukat elsőként?
Szerintem nem kell mögé látni különféle összeesküvés-elméletet. Elég annyit mondani, hogy félek az oltástól. Senkinek semmi köze hozzá, hogy miért. Jogosak az érzelmeid. Azonban neked is látnod kell, hogy ezzel kockáztatod a saját egészséged, hiszen a vírus sem kevésbé veszélyes, mint az oltás.
itt van a cikk, amiről beszéltem. Persze, ez bizonyos szempontból jó hír. De mi van, ha az mRNS-nek köszönhetően a szervezet sose hagyja abba az antitestek termelődését?
Kérdezzétek meg a biológus meg a szakértő rokonokat, ha már az alapvető biológiai alapfogalmakkal sem vagytok tisztában.
(Tisztelet a kivételnek. )
Ennyi naiv embert, istenkém..
14-es egyetértek veled, valahogy csökkenteni kell az embereket.. ez pedig elég megoldás. Az öregek már amúgy is öregek, rá lesz fogva a koruk miatt mentek el.
Az lehet, hogy ti biológiai "zsenik" vagytok, de nagyon naivak, de a politikát ne erőltessétek.
Igen, mi vagyunk a rosszak, ezen az oldalon mindenki az oltás mellett áll.. azért vagytok felpontozva.
És elhihetitek, hogy egy kémiai kotyvasztott hülyeség és kirobbanhat a laborban, amit pontosan megterveztek.
Jöhetnék én is az emelt kémiámmal, de ti biológusok sokkal okosabbnak hiszitek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!