A balliberális médiát miért nem szabályozzák
nemzetromboló tevélenysége miatt?
Figyelt kérdés
Leszögezem, NEM vagyok a cenzúra híve, de kell egy határ amit nem szabad átlépni. Most egy adott témát fogok kiragadni, ami a magyar labdarúgó válogatott esete. Adott egy csapat, ami csodát tett már azzal is, hogy kijutott erre az EB-re, azzal meg méginkább, ahogy szerepel sokszorosan értékesebb és magasabban jegyzett csapatok ellen. A balliberális média ennek ellenére sem hagyja abba a gyűlölködést, ami szerintem félelmetesen hat az átlagemberekre a kommentek alapján. Magyar vezetéknevet viselő emberek szorítanak a válogatott vereségéért. Nem abszurd ez? Oké, értem én, hogy a nemzetkarakterológiánkban vastagon ott van a labancmentalitás, a gyűlölködés saját fajtán ellen, de pl. a szocializmusban a nemzeti csapat volt egyfajta szelep. Hiába volt ott a gyűlölt vörös csillagos címer a mezen. Ez a jelenség szerintem nemzetre kockázatos, mert ha egy nép elveszti az identitását annak tragikus következményei lehetnek. Ez mind a baloldali sajtó érdeme azzal, hogy a nemzeti csapatot összemossa a Fidesszel. Paradox módon, egykor pont a baloldal sajátja volt, hogy tiltsuk ki a politikát a stadionokból...
Én fidesztől függetlenül mindig a magyarok ellen szurkolok (szurkolnék, ha nem szarnám le). Rühellem a focit, az élsportot, az eltékozolt százmilliárdokat, a suttyó szurkolókat, a sok sportokon pörgő, agymosott, buta embert.
2021. jún. 27. 21:13
24/33 A kérdező kommentje:
23-as! Te egy nagyszerű magyar ember lehetsz. Szülők/nagyszülők jelentettek fel, esetleg vittek el magyar embereket egykor?
2021. jún. 28. 14:04
25/33 anonim válasza:
Nem, kis díszmagyarka, sőt. Az én apám konkrétan ült tüntetés miatt a 70-es években. Van egy fogadásom, hogy a te nagyhangú műmagyar családodból ez rohadtul senkiről nem mondható el.
2021. jún. 28. 14:23
26/33 A kérdező kommentje:
Nekem 56 után menekülnie kellett az országból nagyapámnak. Azért kérdeztem, mert abban a rendszerben ott volt a vörös csillag a válogatott mezén, mégis szurkolt nekik a magyar nemzet. Nem Kádárral mosták őket össze, sőt egyfajta lázadás volt meccsre járni.
2021. jún. 28. 14:30
27/33 anonim válasza:
Tehát, amikor a kormányod csinál egy f@szságot, és ez a külföldi embereknek nem tetszik, és az épp akutálisan legjobb módon juttatják a világ tudtára, neked nem tetszik? Azért is írtál postokat, hogy a magyarok trianonos zászlókkal szúrkolnak minden meccsen? Azért is jajjgattál, hogy a magyarok minden meccsen rasszizmust, és nacionalista viselkedést tanusítanak? (még sima hazai klub meccseken is)
Neked csak az nem tetszik, ha a németek úgy érzik, hogy szívárványba öltöznek, hogy lássák a magyarok, hogy nekik nem tetszik az, ami itt folyik? Mi közöd van neked hozzá? És mi közöd van neked ahhoz, ha a magyar ellenzéki sajtó erről hírt ad? Mi a franc közöd van neked hozzá, és milyen jogon gondolod te lerombolni a sajtószabadságot? Nemzetromboló? Mi a nemzetromboló te agyalágyult, a szivárványos zászló? Mondd, te ugye mi hazánkos fogyatékos vagy?
2021. jún. 29. 09:17
28/33 A kérdező kommentje:
A válaszod alapján Te tűnsz szellemi fogyatékosnak, ami nem baj, nem fogok megharagudni ezért a válaszért. Hogy reagáljak is rá valamit, hát huh, nehéz. Na, hát először is ott akadjon el a dolog, hogy futball EB, azaz sportrendezvény. Egy sportrendezvényen nem szabadna normális esetben politizálni. Ez pedig színtiszta politika. Főleg, hogy Orbánnal azonosítják a magyar embereket, ha egyetértenek vele, ha nem. Ez számomra nonszensz. A németek egyre jobban kezdenek hasonlítani a hitleri Németország németjeihez.
2021. jún. 30. 07:50
29/33 anonim válasza:
Az elfogadás nem politika, Orbán csinál belőle politikát, és te. A foci sem politika, de az Orbánod megpróbál belőle poltikát csinálni.
Na most, az, hogy szerinted a németek hasonlítana a a nácikra, és nem az a hely, ahol elnyomják a szegényt, az elesetett, a beteget, az semmi másról sem tanuskodik, csak arról, hogy nem vagy okos.
2021. jún. 30. 17:45
30/33 A kérdező kommentje:
Ha én kimegyek Münchenbe a Németország-Magyarország EB csoportmeccsre, ahol a stadion folyosóján két szoknyás férfi szivárvány zászlót lobogtat az arcomba és krákog valami feltehetően kampányszöveget németül, közben a német police szúrósan néz engem, hogy mit reagálok, akkor én viszek bele politikát? Én speciel leszarom a Fideszt a törvényükkel, mégis mi alapján azonosítanak vele?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!