Gyógyszer interferencia?
A pszichiáterem felírt nekem Helex SR 0,5 mg (napi 2 tabletta) és Mirzaten Q-Tab 30 mg (lefekvés előtt 1 tabletta) gyógyszereket. Ezek mellett 3x100 mg Tiapridalt is szedek, illetve Coverex vérnyomáscsökkentőt.)
A Drinfo weboldal gyógyszer interferencia mutatója azt dobta ki, hogy a Helex és a Mirzaten nem ajánlott szedni együtt. Akkor most mit csináljak? Egyszerűen nem merem rászánni magam arra, hogy a Mirzatenből bevegyek… A dokim most utazott el két hét szabira…
Előre is nagyon köszönöm a segítő szándékú válaszokat.
Első: Na igen, én is így vagyok ezzel, szabályos gyógyszer fóbiám alakult ki nálam. Néhány hónappal ezelőtt még semmi bajom nem volt, most meg tömnöm kellene magamba olyasmiket, amiknek a betegtájékoztatója rosszabb, mint egy egy Stephen King regény...
Második: Logikusan hangzik amit írsz, elvégre csak tudja az orvos, hogy miket ír ki nekem, csak ez az interferencia dolog kissé elbizonytalanított.
Mindkettőtök válaszát köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!