Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok egész életemben...

Miért vagyok egész életemben ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Mindig én voltam a szerencsétlen fiú akinek minden alig sikerül, 1 hónapig tanultam a szigorlatra az egyetemen éppen, hogy kettes lett mert megsajnáltak. 5.jére lett meg a jogsim, szarul vezetek mert mindig izgulok ha van valaki a környéken, nem merek menni emiatt messzebbre csak a munkába + vásárolni. Miért nem sikerülnek a dolgok? Mindig sajnálnak és azért "engednek" át mindenen. Elegem van már, jó akarok lenni valamiben saját erőmből.
2021. jún. 24. 08:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha még magadra sincs időd akkor a gyerekre se lesz
2021. jún. 24. 10:05
 12/16 A kérdező kommentje:

A kérdés arra irányult volna,hogy hogyan tudnék megszabadulni a gyerekkori traumák okozta negatív hatásokról. Azért nincs időm mert futok a pénz után, ha lesz majd gyermekünk biztos anyagi környezetben szeretném felnevelni. Fogok majd időt szakítani rá.

Pszichológushoz nem szívesen mennék, szkeptikus vagyok picit, nem biztos, hogy fizetnék 15-20 ezret egy óra beszélgetésért, kidobott pénznek érezném.

2021. jún. 24. 10:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Pl. először is próbáld meg megbecsülni azt, ami van. Van feleséged, tudod hány ember él egyedül vagy szar kapcsolatban? A párkapcsolati siker az nem siker?

Van online vállalkozásod, tudod hányan szeretnének több lábon állni?

Észre kellene venni a jót is magadban meg az életedben, nem csak siránkozni.

2021. jún. 24. 10:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Megdolgoztam érte, sokáig egyedül voltam, depressziósan utána egymásra találtunk :) Vállalkozás oké de időm meg pénzem attól még nincs. Nem minimálbért keresek de nincs saját lakásom, max úgy lehetne, ha eladósodok 10 évekre. Frusztrál ez is. Többet akarok elérni, de nem tudok a saját határaimon kitörni
2021. jún. 24. 10:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Pont ez a lényeg, hogy megdolgoztál érte! Ha ezzel meg tudtál küzdeni, akkor biztos, hogy a többi is menni fog. Konkrét célokat jelölj ki magadnak.

Az a baj, hogy sokszor a sikereinket természetesnek, semmiségnek vesszük és csak a negatív dolgokra koncentrálunk.

2021. jún. 24. 11:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezek pluszban generációs problémák is, a meglévő gyerekkori traumak mellé.
2021. jún. 24. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!