Ezek most hallucinációk?
Kezdjük ott hogy járok pszichiáterhez (hipochondria és szorongás miatt) és hát skizofrénia félelme miatt. Már kb 5-6 alkalommal voltam, ennyi idő alatt csak észre vette volna már hogy valami nem stimmel, nem? Az ambulánslapba soha nem ír semmi rosszat, a diagnózishoz is hipochondriát ír. A legútobbi alkalommal a végén megkérdeztem, hogy akkor maga szerint nem vagyok skizofrén? És mondta egyből, hogy nem, nem. Ennek örültem, de viszont most megint félek. :(
Azt még hozzáteszem, hogy minden hangot amit hallok leellenőrzöm hogy most tényleg megtörtént-e vagy "hallucináció" volt. Pl. anyuval beszélgettem, nem annyira figyeltem, és megilyedtem hogy pl hallucináció volt ezért újrarákérdeztem. :( És hát igen, ez miatt is eléggé szorongom.
A hallucináciokról pedig: pl. ment a ventillátor mögöttem, és igy a zümmögő hangját "kikerekítettem" egy ilyen szurkolói alaphangra (ami a mostani focimeccsen volt a stadionban), egyből lenyomtam és el is állt. Persze nem egyértelműen szurkolói alaphangot hallottam, csak így kicsit hasonlított rá, meg alapból a másfél órán át meccset néztem, és úgymond még a fejemben volt a hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!