Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vajon ez hallucináció volt?

Vajon ez hallucináció volt?

Figyelt kérdés

Elég szorongós vagyok és pánikrohamok is elofordulnak. Tegnap elég nagy érzelmi megterhelés ért. A mai napon 2 órával ezelőtt álltam a kocsi mellett, és olyan volt, mintha egy nagyobb közepes méretű, fekete bogár repkedne körülöttem. Akkor arrébballtam és mikor visszaalltam ez megismetlodott. De nem voltam benne 100%-ig biztos, hogy az tényleg bogár volt. Sötét volt mar, lehet a kocsin úgy tukrozodtek vissza a fények, vagy a hajamat fújta úgy a szel, mintha repkedo bogár lenne. Korábban sose volt még ilyen, de mivel nem voltam 100%-ig meggyozodve róla hogy az egy bogár volt, ezért nagyon megijedtem, hogy esetleg csak bekepzeltem?!

22/L

2021. márc. 12. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az érzelmi megterhelés idézhette elő. Pattanásig voltak feszülve az idegeid. Lehet, hogy azon a helyen a kocsi mellett valami teljesen megmagyarázható okból volt úgy érzékelhető, hogy az egy bogár volt, például fényviszonyok, viszont mivel stresszes voltál, az elméd felerősítette és kiélezte ezt a jelenséget.
2021. márc. 12. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem nagyon hasonló szokott lenni pont a napokban volt hogy úgy éreztem, hogy valami zümmög és repked a fülemnél, de nem volt ott semmi...eddig kb. 3X volt ilyen, de nagyon valósnak tűnik mindig. Sajnos pszichésen én sem vagyok okés, pánikrohamaim nekem is vannak...Kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok ezek szerint megőrülve...
2021. márc. 12. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg, sokan hallucinálnak ilyen kisebb dolgokat. A baj akkor van, ha rendszeressé válik, esetleg beszélnek hozzád, tehát összetettebb hallucinációid vannak, pl. nem létező dolgokat látsz. Édesanyám is behallucinálta az elhunyt testvérét. Ott voltam mellette, azt mondta, hogy befeküdt az ágyába. Én is befostam, de lefeküdtem mellé az ágyba és mondtam, hogy ha valóban itt lenne, akkor most nem feküdnék itt. Nevettünk egyet, hogy mire képes az agy.
2021. márc. 12. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, folyamatosan jöttek, mentek az autók a parkolóban amiknek a lámpái visszatukrozodtek az én automon és ezt nagyon lehetett érzékelni. Csak hajlamos vagyok parázni attól is, hogy megbolondulok vagy ilyesmi, amikor rosszabb napom van
2021. márc. 12. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
2021. márc. 13. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!