Miért vagyok ok nélkül ideges?
Figyelt kérdés
Napok óta ez van, néha ramtor, hogy ideges vagyok, és ilyenkor osszeszorul a gyomrom, es hányingerem lesz, es egy falatot nem tudok enni órák múlva sem.
Nincs mitol félnem, 16 éves vagyok, es komolyan nem értem magamat, hogy mi a bajom:/
2021. jún. 23. 07:15
1/5 Pekka válasza:
Lehet, hogy a hőség miatt van. Pl. lehet akár e is:
"Sóhiányos hőkimerülés. A sóhiányos formában az agy mérsékelt duzzadása miatt fejfájás, szédülés, hányinger, hányás jelentkezhet. További tünetek: ingerlékenység, bágyadtság, szabálytalan, szapora pulzus. Kezdetben egyes kis izmok izolált görcse jelentkezik, később nagy terjedelmű, fájdalmas rángások alakulnak ki elsősorban a kezek, a lábak és a hasfal izomzatában."
4/5 Gallits Gábor CsabaPalple válasza:
Ha saját tapasztalatból indulok ki,akkor lehet van egy kis mentális sérültséged,én szinte minden nap elkezdek idegeskedni még akkor is ha nincs rá semmi okom sem,én 34 éves férfi vagyok.
5/5 anonim válasza:
Lelki vagy fizikai oka biztos van. Nem alakult ki még a kapcsolatod, egyedüllét, stresszes élet. én is szoktam feszült lenni de nekem az váltotta ki, hogy nem volt lelki társam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!