Mi történik velem? Nagy lehet a baj?
Figyelt kérdés
Valamiért az utcán, a villamoson mindig minden ember engem néz. Aztán megállok egy bolt kirakata előtt, megnézem magam és semmi fura nincs rajtam, tiszta szürkének, átlagosnak látom magam. Amikor a szobámban vagyok egyedül akkor is gyakran úgy érzem, hogy az emberek hazáig követtek. Nem merek kinézni az ablakon, mert félek hogy ott lesz az a sok ember. A telefonomat is tudom jól, hogy rendszeresen lehallgatják. Néha már azon gondolkodom véget vetek mindennek, de azzal csak nekik segítenék, hisz ez a céljuk. Gyakran fontolgatom a külföldre költözést. Segítség!2021. jún. 23. 06:45
1/10 anonim válasza:
Menj el egy pszihologushoz,segiteni fog.
3/10 anonim válasza:
3-as, te idióta! Egy vélhetően üldözési mániásnak pont az ilyen "poénokra" van szüksége.
Paranoid skizofréniának tűnik, persze egyértelműen csak pszichiáter tudná ezt megmondani. Menj el egy pszichiáterhez, mielőtt ez súlyosbodik!
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! De a 3mas ugye nem mondta komolyan? Mert így gyakorin keresztül nem lehet felismerni vagy igen? Remélem csak vicc én már nagyon ki vagyok bukva
2021. jún. 23. 09:15
6/10 A kérdező kommentje:
Le kellett mennem a postára és nagyon rossz érzés fogott el. Meleg is van meg minden. Na de a mögöttem lévő ember teljesen olyan volt a sorban mintha meg akarna szűrni egy tűvel, vagy megmergezni.
2021. jún. 23. 09:34
7/10 anonim válasza:
Pszichiátert még nem kerestél? Nem rosszból írom, hidd el, segíteni fog.
8/10 A kérdező kommentje:
Telefonáltam a haziorvosommal és elvileg beutaló nélkül lehet sztkba menni. De eléggé félek tőle, mert idegen nem tudom mennyire lehet benne megbízni. Remélem a kórházba nem küld el
2021. jún. 23. 12:35
9/10 anonim válasza:
8 Attól még, hogy idegen, neki ez a szakmája, erre esküdött fel, segíteni fog.
10/10 A kérdező kommentje:
Remélem és köszönöm mindenkinek
2021. jún. 23. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!