Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nárcisztikus borderline-oshoz...

Nárcisztikus borderline-oshoz tudtok jó, nagyon jó pszichológust ajánlani?

Figyelt kérdés

Rendszeres terápiára, beszélgetésre kellene egy lehetőleg nagyon kedves, nyugodt ember. Egy több öngyilkossági kísérleten túllevő, tartós munkanélküli, teljesen magányos, szerencsétlen, maximálisan instabil, nulla stressztűrő képességgel és minimális betegségtudattal rendelkező betegnek lenne rá szüksége.

Pszichiátert ne ajánljatok, az már van. Kettő is van. Gyógyszer is van. De ez önmagában nem elég. Most egy olyan nagyon jó emberismerő, a témához értő pszichológus kellene, aki rendszeresen elbeszélget vele, és képes elvezetni őt valamiféle önismerethez, a betegsége megértéséhez.

Egy intelligens, művelt, 40 éves nő lenne a beteg, aki teljesen utat vesztett, és jelenleg totálisan romokban van az élete.

2021. jún. 22. 23:02
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nézd, ugye az világos, hogy nem kötelező itt a kérdésekre válaszolni? Te beírtad ezt a négyet, úgy érzed, ezzel a te válaszoddal a kérdés le van zárva és többet már nincs mit hozzáfűzni az egészhez, derék dolog, nagyon köszönöm a segítséget.

Azért ha még jár itt másvalaki, aki tud konkrét terapeutára javaslatot tenni, az ne tartsa magában a nevet.

(Különben meg az illető már volt 4 hónapot Tündérhegyen, és nem igazán segített rajta, nyilván az ő hibája, úgy kell neki stb. stb., de mindenesetre a tündérhegyi tapasztalat mint a jó terapeuta kiválasztásának fő kritériuma az ő esetében nem biztos, hogy be fog válni.)

2021. júl. 1. 15:25
 22/22 anonim ***** válasza:

már a hozzáállás rossz, attól, hogy valakinek segített, nem biztos, hogy másnak is fog, nem egy konkrét embert kell keresni, és a másik, hogy nem csak egyetlen módszer és egyetlen ember képes segíteni

nem mondom, hogy az illető a hibás, de 4 hónapos terápia lófütty, tudom, hogy TH-n annyi van, de az semmi összességében, nyilván hosszútávon nem segít pár hét, a bordernek évek kellenek, gondolom egyik terápiában sem töltött éveket

de azért lehet, hogy el kellene gondolkozni a hozzáálláson is, ha már mindent kipróbált, ami csak létezik, de semmi sem volt jó

de tessék akkor, itt egy név: Együd Péter, én hozzá jártam, és elképesztő sokat segített

amúgy meg mit kell itt mindenkinek bunkózni? azért írtam, hogy segítsek

2021. júl. 1. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!