Mennyire esélyes,hogy egy depresszióra adott gyógyszer kedéjjavító pl scippa vagy ilyesmi csökkenti a libidót akár impotenciát is okoz?
Én azt vettem észre hogy
Nem tudok elmenni tőle
Már 1 hét után bár ez férfiak
Nal. Jó is lenne de csak zavaró a nőket is érintő dolg ez úgy tudom azt mondják hetek után elmúlik a szedés mellett
Is de én 5-6 hét után abbahagytam többször is
Mert amikre szedtem arra nem
Hatott csak amellekhatasok voltak
Üdv
3/
Nekem anno scippát írtak csak nem mertem szedni. De mostmár durva ez a depresszíó dolog mondjuk a szex dolog nem vet fel de félek,hogy lemaradok dolgokról mert már nem tizenéves vagyok. Bár lehet vágy csökkenésnél nem érdekelne a dolog
5/
Most el kezdtem agyalni merjem ne merjem,azt mondják,hogy ha nem lépek még sokkal rosszabb lesz az így is rossz depresszióm.
7/
Mondjuk amúgy sem sok mindenre jó a libidó nálam az utóbbi időben.De most azt olvasgattam ne várjak semmi csodát egy ilyen kedélyjavítótól csak kicsit jobb érzéssel lesz tőle szarul az ember,meg nem fog rávenni,hogy pozitív legyek csak ha én is akarom.Csak én már nem tudom mit akarok annyira belemélyedtem ebbe a szarba.
A gyógyszer nem csodaszer
Sok a mellékhatas nem mindenkinél használt
Legtöbb esetben csak hónapok után de addig a mellékhatas
Miatt sokan abbahagyta K
Lehet hogy jól teszik
Pszichoterápia segíthet
De az is hosszú hónapokig
Tart és sokba kerül
A gyógyszer csak gyors segély
Lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!