Éjszakai ágybavizelés 14évesen,aki érintett, használ pelenkát?
Van olyan nappali pelenka, ami farmer alatt nem látszik és teljes vizeletvesztésnél is jó?
Nem vagyok érintett. Családtag miatt kérdezem. Fizikai munkát végez teljes munkaidőben. Éjszaka nincs gond. Reggel eléri a wc-t. Nappal valameddig tartani tudja. Reggel nem iszik. Beér munkahelyre. Ott közel a wc. Napoal kell inni. Hazaút gond. Itthon újra közel a wc.
A pelenka szükségessége esetén megfelelő öltözködéssel elrejthető! Tudj bő ruhákba öltözni és mindent is eltakarni. Én tudom, mert sajnos muszáj!
Ellenben a posztoló kis 14 éves azóta inkább 15 éves lányáról nem hallottunk semmit! Remélem azóta a kérdés megoldódott vagy ha még nem akkor közel van a gyógyulás! A betegség nem szégyen! A gyermeket szeretni kell, kiragadni a bántó környezetből és ami még fontos: Nem hibást keresni, hanem szeretet és a megoldást szeretetteljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!