Éjszakai ágybavizelés 14évesen,aki érintett, használ pelenkát?
Én vagyok a 9-es😅
Mi konkrétan nem használtuk,de a környezetben használták már és jó véleménnyel voltak róla.
Szia
Nem vagy egyedül én is minden éjjel bepisilek. Én pelenkába alszok. Nappal ézem, akkor csak betétet használok.
DE én nyitott hátgerincek születem.
Sziasztok!
Beszereztük a lányomnak az itt ajánlott a DryNites pelust. Méretben jó rá és kényelmesnek is érezte, viszont a combjánál kifolyt a pisi. Másnap bementem a gyógyászati eszközök boltjába és tanácsot kértem. Az eladó hölgy a Tena Maxi super S, valamint a Seni pelenkákat ajánlotta, amelyek tépőzárasak. Ezeket viszik a felnőttek is ezek megbízhatóak. Azt mondta a DryNites ennyi éves gyereknek gyenge főleg, ha sokat pisil. Árban elég drágák ezek a pelusok, főleg az utóbbi időben eléggé megemelkedtek az árak. Mondtam Neki, hogy a csomag drynites pelust ki dobhatjuk az átázás miatt. Mire Ő azt javasolta ne dobjuk ki, vegyek egy gumibugyit és azt vegye rá a lányom és így tökéletes lesz. Patentos és körgumis közül válaszhattam, Én a körgumis mellett döntöttem, volt is a lányomra való méret 76-ost javasolt az eladó. Este már azt felvére a drynitére abban aludt. Másnap reggelre szinten volt pisi, de a gumibugyi hatásos volt, így száraz ágyban hálóingben ébredt. Egyébként ezt vettem a lányomnak. Promobil pelenkázónadrág B25 76os méretben.
Kérdező,lehet Tenat vagy Senit is használni,ezek jóval ocsóbbak TB alapon.
De DryNite-ot is lehet használni,csak ez hosszútávon nem annyira gazdaságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!