Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 1 hete vagyok kórház pszichiát...

Starboy1 kérdése:

1 hete vagyok kórház pszichiátrián hétvégére elenhedtek kimenobe vasárnap estig/mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tehát kórházba mentén 1 hete mert rosszul voltam és nem szeretnék visszamenni vasárnap este. Lehet bármi gond belőle? :(( 30F
2021. jún. 18. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Haza mész a szüleidhez, vagy kihez?
2021. jún. 18. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
elegedtek a korházból kimenőre,de vasárnap este vissza kell mennem. igen most otthon vagyok,én meg nem tartom szükségesnek hogy visszamenjek
2021. jún. 18. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A további problémákat elkerülendő, menj vissza be a kért időpontban és csináld végig a kezelést.
2021. jún. 18. 15:12
 4/4 árokpart ***** válasza:
100%
Nyílván ha nem vagy ön és közveszélyes ezek szerint nem vagy, mert kaptál kimenőt, nyílván erővel nem fognak visszavinni,de előbb-utóbb kontrollra kell majd menned. Nem lenne jobb olyan hangulatban visszajárogatni kontrollra, hogy jóban vagy a dokiddal? Ha végképpen nem akarsz visszamenni akkor hétfőn egyik hozzátartozóddal menjél be és intézzétek el a dokidnál, hogy saját felelősségre hazajössz. Ha netán kardoskodnának akkor a hozzátartozód terjesszen elő egy kérelmet, hogy vállalja érted a felelősséget és akkor a zárójelentésedet is meg fogod ott kapni és akkor probléma nélkül jöhetsz haza.
2021. jún. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!