Meg lehet hülyülni abba ha az ember szeretne barátnőt de nem talál?
A mondandódban a “mások” szó a legérdekesebb. Ti. lényegtelen, hogy mások milyenek és hol tartanak. Hidd el, nagyon sokan vannak, akik nem a manapság elvárt 14-16 éves korban találnak párt vagy szexpartnert, csak nem beszélnek róla, mert szégyennek számít. Senkinek nincs köze hozzá rajtad kívül. Nincs egy hivatalos, kötelező teljesítmény.
Ne cselekedj kényszerből.
Ha viszont úgy érzed, megbetegít (mert el tudom képzelni), akkor keress segítséget szakember (pl. pszichológus) személyében.
Meg sajnos.
Minél jobban akarod, annál kevésbé fog sikerülni.
Hagyd, hogy csak történjenek a dolgok, és össze fog jönni.
Elég szar érzés, sajnos tudom. Nekem mincs barátnőm, de a velem egykorúaknak már 2-3 gyerekük is van.
Motivált sem vagyom, mert minek nyelveket tanulni, meg jobb munkahelyet keresni, ha úgy sin kivel nyaralni menni, meg mindek a sok pénz. Az persze jó, de boldog nem leszek tőle.
Nem tudom neked milyen, de én ha megismerek egy rendes lányt, akkor kicsit udvarolok, majd kis idő után azt veszem érsze, hogy a csak nem is törődik velem. Nem is érdeklődik, nem is keres, nem is ér már rá.
Nem tudom mitől van. Péntekem megyek pszivhológushoz majd talán ő megfejti.
először is menj el fizetős lányokhoz, kedvedre válogathatsz ,(de vigyázz nehogy rákattanj),
meg nyugszol, és utána ahogy fentebb írták,
hagyd a dolgokat,hogy maguktól történjenek.
jobb mint a pszichológus és valószínűleg ugyanannyiba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!