Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ezzel az érzéssel?

Mit tegyek ezzel az érzéssel?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon depressziósnak érzem magam.Pedig általában jókedvem van, nevetgélek, ugrándozok, stb... televagyok életerővel.De egy ideje annyira szörnyen vagyok.Letör minden.Idegeskedek mindenen, bunkóskodom a barátaimmal.Ordítok mindenkivel, nincs semmihez kedvem, legszívesebben csak itthon ülnék és bámulnám a plafont :S Csak a rossz dolgokra koncentrálok, nem veszem észre a jó dolgokat magam körül... vagyis észreveszem, de amikor már elkezdenék örülni eszembe jut valami rossz...a viszonzatlan szerelmem is letör...mindig reménykedek, de aztán pofára esek...ez csak ront a helyzeten... nem vagyok kiegyensúlyozott, aludni nem tudok, össze-vissza eszek mert ha rendszerezem az étkezéseket csak az lesz hogy egész nap mozdulni sem birok annyira televagyok.Néha értelmetlennek érzem az életem, pedig még jóformán gyerek vagyok.Mit kéne tennem, hogy ne legyek egész nap fáradt ? És a feszültséget hogyan vezethetném le ? Hobbikkal próbálkoztam, de azokhoz vagy kitartásom nincs, vagy nem használnak semmit :S Mikor kéne ennem és mennyit ? És mennyit kéne átlagosan aludnom, hogy ne érezzem napközben fáradtnak magam ? Mire gondoljak ahelyett hogy a viszonzatlan szerelmemen, vagy azon gondolkodom hogy kik utálnak és miért ? Hogy ne csak a rosszra tudjak már gondolni :S Segítsetek légyszi!

13/L

(légyszi ne offoljatok)

2010. aug. 25. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok és nem tudom és ugyan anyi idös vok mint te és már öngyilkossági kisérletett is tettem:(
2010. aug. 25. 19:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is akartam már késsel a saját torkomna ugrani, de hál'Isten egy jó barátom közbelépett... de még mindig rosszul érzem magam :( És te mióta vagy 'ilyen'? Javul már ? Vagy rosszabb is ? :S
2010. aug. 25. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Feltétlenül menj el pszichológushoz!Mondd meg a szüleidnek, hogy nem vagy jól és vigyenek el. Túl fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyen dolgok miatt tönkre tedd magad/az egész életedet. Aludj napi 8 órát minimum és legalább 3-szor-4-szer egyél annyit amennyi jól esik,nem pedig annyit amennyi beléd fér. Jó lenne, ha sportolnál valamit. Ha van hozzá kedved írj naplót! Ha valami orssz jut az eszedbe, próbáld meg elterelni róla a figyelmed valamivel, nagyon fontos, hogy mindenhez állj hozzá pozitívan! Ha stresszes,ideges vagy, vezesd le úgy a feszültséged, hogy ha bajod van valakivel, mondd meg neki szemtől szembe, vagy ordíts bele egy párnába jó erősen:)

A viszonzatlan szerelem... Hát nem gondolj arra a fiúra, nincs értelme, hiszen ő nem szeret téged. Felejtsd el őt, fiatal vagy még nagyon, majd lesz helyette 1000 másik fiú aki szeretni fog. Csak fel a fejjel!

2010. aug. 27. 18:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem vinnének el pszichológushoz... azt mondanák tudok magamon és segíteni, meg hogy amúgy is sokba kerül a pszichológus... a másik pedig, hogy régebben, amikor előjött rajtam 'ez', esténként, vagy akár napközben kicsit sírtam, és utána olyan jó kedvem volt hogy maradat lehetett volna fogni velem :) De már ez sem megy :S Nem szomorú vagyok, inkább már dühös, és mindent ráfogok a sorsra :S Utálom... gondolom ez a hormonok miatt van, vagy valami ilyesmi
2010. aug. 27. 19:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon köszönöm a bíztatást, az ilyen jól esik :)
2010. aug. 27. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!