Mit tegyek? Aki járt már hasonló cipőben, hogyan jutott túl?
Őszintén ajánlom neked hogy kezd el olvasni a bibliát. Az én életem megváltoztatta hogy felébredt bennem az igaz elő hit, amely mindannyiunkban ott van. Ha behívjuk Jézust az életünkbe ő mindig bátorít és segít. Biztos lepontoznak és őrültnek néznek majd. Mert sajnos megvan írva ez a reakció az emberek részéről. De imádkozom érted hogy múljon el a depresszió és felelem. Én a hitemmel jöttem ki belőle. és már nagyon melyen voltam sajnos. Megtanultam hogy alakítsak ki elő kapcsolatot az Atyával. Ami nem könnyű mert az ordog meglop. Betegségekkel depresszióval. Hogy ezekre figyeljünk és ne az Istenre. Bátorítalak és kérem hittel a változást :)
Javaslom Joyce Meyer tanításait a youtubon. Egy videót nézz meg bármelyiket. Adj magadnak esélyt. Ha hülyeségnek tálalod akkor is van lehetőséged azt mondani h nem érdekel. De garantálom hogy valami elindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!