Az Extasy-nak és Kokainnak lehetnek negatív hatásai?
Válasz: Igen, és van is.
A kettőt egyszerre teszteltem, csak párszor, 2-3 hónapon keresztül. Heti/Kétheti 1 alkalom.
A tanulási és új információ megjegyzési képességem drasztikusan csökkent. Nehezebb koncentrálni.
A memóriámban is okozott problémákat, illetve bizonyos dolgok, szavak nem ugranak be egyáltalán, vagy csak sokkal később.
A korábbi Logikám is teljesen tropa, pedig előtte makrós excel táblázatokat írtam, és elvégeztem egy BME-s mérnöki képzést is.
Azt írták, hogy 3hónaptól 1 év a regenerációs idő, de utána is az az elveszett képességek helyrehozása kemény meló.
Mintha újra kellene tanulnod mindent, hogy ismét eljuss ugyanarra a szintre.
NEM ÉRI MEG! Ne próbáld ki egyáltalán, egyszer se!
Igyál alkoholt, bulizz, csinálj bármit, de nem véletlen illegálisak.
A kérdést okító szándékkal írtam, remélem hasznos lesz a jövőben.
Üdv
Pillanatnyilag jó hisz mi másért csinálnák az emberek. Azonban olyan kicsit mintha boldogságot hiteleznél. 1x-i kipróbálástól nem valószínű hogy bajod lesz hacsak nincs valami krónikus kórképed vagy érelváltozásod.
Nekem 1 haverom csak Tramadolra szokott rá és rettenetes volt amikor le kellett jönnie róla. Pedig az nem egy brutál szer.
Azért hozzá tenném, hogy érdemes lecsekkolni, hogy mit is vesz az ember.
Valószínűbbnek tartom, hogy szennyezett anyaggal lehetett dolgod, és amiatt jöhettek a komplikációid. De ha már valaki kokaint vesz, akkor igazán költhetne pár test kit-re is, hogy legalább biztonságosan drogozzon.
Ex-nél pedig ott van több oldal is, ahol csekkolni lehet a tablettákat, sőt akár postára is küldheted laborba, ahol mrgnézik valójában mit is tartalmaz.
Persze ne drogozzatok, de ha mégis, legalább figyeljetek oda.
Az akinél egyáltalán nem tapasztaltam negatív hatást. Te valami szart kaptál. Bevezetés, először van egy rosszabb hangulat hullám, de ez csak 10-15 perc. Után iszonyat jó.
Aztán sajnos van 2-3 nap amikor elég kedvezően, szomorkás és levert a hangulatod. De ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!