Depresszióra szedek két gyógyszert , de buliba kaptam meghívást, ihatok alkoholt, ha az esti gyógyszert nem veszem be?
Figyelt kérdés
Úgy nem merem, hogy be is veszem, meg iszom is, Természetesen nem fogok lerészegedni, csak a jó hangulat végett...#depresszió, gyógyszer, alkohol
2021. jún. 6. 10:07
1/9 anonim válasza:
Mi az amit szedsz??
Mikor vennéd be az utolsót a buli előtt??
Szoktál amúgy inni vagy ez az első alkalom lenne??
2/9 anonim válasza:
A reggelit se vedd be és akkor ihatsz, semmi bajod nem lesz.
3/9 anonim válasza:
Antidepresszansra mertekkel lehet inni, nyugtatora nem.
4/9 anonim válasza:
Gyógyszeres kezelés alatt nem lenne szabad alkoholt inni. Egy az hogy hamar rosszul lehetsz, más részt megterheli a szervezetet. Betegtájékoztatón rajta van hogy ihatsz vagy sem. Kihagysz a kúrából egy napot, azt pedig az orvossal kellene megbeszélne őt tudja mennyire súlyos az állapotod.
Ha rám hallgatsz, iszol nagyon max egy pohár sört(legkisebb adag) és utána csak gyümölcslevet kérsz.
5/9 anonim válasza:
Igen, ihatsz, semmi bajod nem lesz!
7/9 anonim válasza:
Kérdés az hogy mit szedsz, és mennyit.
8/9 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne hagyad ki a gyógyszeredet és a buliban se fogyassz alkoholt! Az egészséged fontosabb, ráadásul alkohol nélkül is lehet jól érezni magunkat.
9/9 anonim válasza:
Én floxetet szedtem évekig. Azt hiszem ez volt a neve. Zöld kapszula volt, borzalmas íze volt. Simán buliztam és ittam mellette, de mindig úgy és olyanokkal, ha baj lett volna egyből hívták volna a segítséget mert tudták mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!