Ha több mint 1 éve csak fekszek és ülök abból lehet komolyabb gondom?
Sajnos miután befejeztem a sulit.
Azóta több mint 1 éve, lassan már 2 éve próbálom megtalálni a számomra tökéletes állást de volt, hogy hetek teltek el míg covid hullámban nem hívott senki.
Kezdetben még tök nyári szünet érzésem volt, de mára már azt hiszem depressziós is lettem.
Családom eltart amíg kell, nálunk nincs olyan hogy csak úgy megválljanak tőlem. Mentálisan eléggé megzavarodtam.
Sok jó munkára nem mentem el, mert a lustaság győzött felettem.
Mostanában este vagyok fent és gépezek olyan reggel 6-7ig utána alszok délután 4-6ig és ez néha váltakozik de ez megy 1 éve szinte.
Szociális fóbiám is van és emberek közé csak akkor megyek ha muszáj, már a természetbe sincs kedvem menni pedig régen szerettem.
Néha még enni sincs kedvem felkelni sőt néha csak wécé erejéig van erőm és már dőlök is vissza.
Sok dolgot halogatok a végsőkig mert győz felettem a lustaság és az aluszékonyság..
Régen próbáltam öngyilkos lenni, mára ahhoz szerintem lusta lennék.
Nincsenek céljaim, társat nem akarok, félek az emberektől...
Kiközösítettek suliban, gúnyoltak, talátam azért barátokat de utána eltávolodtunk.
Most holnapra megpróbálom összeszedni magam és elmenni dolgozni mert nem mehet tovább ez az állapot, interjú lesz még de már félek a kezdésektől.
Nem találom egyszerűen a helyem a világban, elszúrtam a dolgokat és néha úgy érzem, kár volt megszületnem.
23l
Jaj 7-es, de szeretem az ilyen embereket: "Nekem sikerült, szóval mindenki egy életképtelen lusta, béna dög, akinek nem megy." Nem voltál te depressziós, fogalmad sincs, hogy mi az, a gyásszal ne keverd.
Kedves kérdező, megértelek teljesen, ugyan ezt élem át, csak sajnos én már lassan 30 vagyok. Az átkozott depresszió tönkretette a 20-as éveimet. Sajnos én nem fordultam pszichológushoz, mert itt még mindig nem fogják fel, hogy nem unalmában lesz valaki az. Sajnos nekem a segítségkérés sem megy, max anonim módon, de még úgy sem igazán. Mikor végül minden nap a kukába megy stb. Az önvád valóban nem segít, nem visz előrébb, mondom úgy, hogy én is magamat hibáztatom mindenért, pedig tudom, hogy ez a moslék depresszió tehet az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!