Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Budapesten tudtok jó magán...

Budapesten tudtok jó magán pszichiátert ajánlani? Terapeutához már járok, ezért szeretném ha terápiával is foglalkozna az illető.

Figyelt kérdés

Járok pszichológushoz pszichoterápiára. Szeretnék elmenni pszichiáterhez is. Szeretném meg kérdezni ajánl-e esetleg antidepresszáns kezelést.

Be kéne jelentkeznem egy orvosi vizsgálatra amire egyszer már nem mertem elmenni. Lehet előtte egy hétig vagy pár napig esténként nyugtatót kéne szednem, erről is szeretném kikérni a véleményét.

Extrém fáradékonyság, alvásproblémák, este komoly szorongás. Konkrét egészségügyi problémáim is vannak aminek nem találták szervi okát, hallottam hogy volt akinek az antidepresszáns kezelés segített. Több problémám is van amiről kikérném a váleményét.

Idáig olyan pszichiátereket néztem akik terapeuták is. Ez nem jött be. Ők pszichiáternek és terapeutának sem voltak jók, ezért nszeretném szétválasztani a dolgot. Tehát olyan pszichiáterhez szeretnék menni aki csak pszichjiáter nem terapeuta. Nyilván neki más részét mondanám el a problémáimnak és nem menni bele annyira a részletekbe, elmondanám azt is hogy járok már terápiára.

2021. máj. 30. 17:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem is gondoltam hogy rossz szandekkal kerdezted. Nem en pontoztalak le ha emilyatt gondoltad.

Egyebkent jobban vagy miota allamin pszichiaterhez jarsz? Mennyi idot szannak rad egy konzultacio soran? Ugy erzed hogy jol atgondoljak a kezelesedet?

Bennem mindig nagy dilemma volt ez az allami vagy magan dolog. Az en szuleim nagyon allami ellatas ellenesek voltak. Mindig maganba mentek. Nekem is mindigvazt mondtak hogy maganba menjek de persze nem fizettek meg gyerek koromban sem. Sokat nem er ez a mondas hiszen en a nagyszuleimmel eltem es szegenyesen eltunk. A szuleim konnyen beszeltek hiszen ok millionosok voltak, siman megengedhettek a magan ellatast. Meg mindig nem allok jol anyagilag, de vhogy nagyon belem lett nevelve hogy allamira nem szabad menni, raadasul tenyleg voltak rossz tapasztalataim.

2021. jún. 17. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!