Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tapasztalna saját magán,...

Mit tapasztalna saját magán, és őrajta a pszichiáter, ha az illető, kisérletképpen antidepreszánst szedne?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag semmit, illetve az antidepresszáns mellékhatásait. Rövid távon semmit.
2010. nov. 19. 05:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Bocsika ezt biztosan tudod ,vagy csak sejted ?

Pszichiáter Vagy ?

2010. nov. 19. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Az antidepresszánsok többségénél nincs azonnali hatás,néha hetekig vagy hónapokig kell szedni,hogy hasson de nem tanácsos orvosi felügyelet nélkül szedni,sem pedig kísérletezni ilyesmivel.
2010. nov. 20. 11:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha a kérdésre válaszolnál, nem arra ami a kérdésről eszedbe jut.
2010. nov. 20. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Helytelen a kérdés. Az antidepresszáns vényköteles, magad nem kísérletezhetsz, és az orvosokra se jellemző, hogyha nincs rá szükséged, akkor felírják neked. Az lehet, hogy van vmi tüneted, ami nem depresszió mondjuk, hanem olyan betegség, amit antidepresszánssal is lehet kezelni, és felírja, hogy nálad beválik e ez a fajta gyógyszer, vagy más tipusú kell e. Ha nem használ, akkor nem történik semmi, nem javulsz, kapsz másik fajta gyógyszert.
2010. nov. 20. 17:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Egy kérdés soha nem lehet helytelen Mert a válasz akármilyewn is legyen az, határozatlanságot, tudatlanságot oszlat el.Azért tettem fel éppen ezt a kérdést, mert éppen az erre a válaszra vagyok kiváncsi.Gyámkodásból meg nem kérek.
2010. nov. 20. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:
nem tudjuk, mert senki se kísérletezik vele :) Kérdezz meg egy pszichiátert, itt szerintem nem nagyon találsz, ha olyan kiváncsi vagy rá, vagy kérdezd meg a kísérleti egereket, akiket kipróbálták.
2010. nov. 20. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:
*kérdezz
2010. nov. 20. 20:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem kell válaszolnod ,legfőképpen pedig akkor nem, ha nem tudod a helyes és autentikus választ.

Esetleg ha viszket a billentyűzet akkor írd be hogy NEM TUDOM mert az legalább értelmes válasz.Akkor kell kibontakoznod, ha erre megvan a tudásod és igény van rá egyébként hallgass!

2010. nov. 20. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:

tegnap 20:24

De TUDJUK, mert egyrészt kipróbálták már, másrészt meg mert az antidepresszánsokat nemcsak depresszióra írják fel, ugyanis mint minden gyógyszernek, van egy halom különféle hatásuk.

Bizonyos antidepresszánsokat pl. krónikus fájdalmakra írnak fel, nemcsak depressziósoknak, valamint a dohányzásról való leszokást is próbálják segíteni velük.

Szóval, mint említettem, a nem depressziós ember antidepresszáns hatására annak mellékhatásait fogja elsősorban érezni. Szívdobogástól az impotenciáig, érzelmi tompultságtól a hízásig.

Kábítószernek nem igazán lehet használni az antidepresszánst, mert ha rövid távon javítja is a hangulatot, hosszú távon nem (a szervezet nyilván alkalmazkodik).

[link]

2010. nov. 21. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!