A háziorvoson és a magánpszichiáteren kívül honnan szerezhetek beutalót pszichiátriára?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 22:44
11/14 A kérdező kommentje:
Azért, mert már párszor kértem, és így elég ciki lenne. Elsőnek kértem beutalót, mondtam, hogy hova, de nem adott, csak egy telefonszámot a kerületi egészséghház egyik részlegére. Amit nem hívtam fel, mert elég rossz dolgokat hallottam róla. Aztán valamivel később anyámat küldtem be, hogy kérjen nekem. Akkor kaptam, viszont nem sokkal azután, hogy meglett a beutaló, történt egy pozitív változás az életemben, ezért nem mentem el, azt hittem, hogy onnantól kezdve jobb lesz. De nem lett, idővel visszatért minden, a beutaló meg lejárt. "Kicsit" cikinek érezném, ha ezek után harmadszorra is kérnék.
2021. máj. 29. 13:47
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Az ilyen típusú problémák visszatérhetnek, főleg hogy nem is voltál végül velük senkinél. A háziorvosnak ezt tudnia kell, és főleg nem kellene ítélkeznie. Ő is azért van ott, hogy segítsen, ha sokszor csak egy beutalóval is. Nincsen ebben semmi szégyellnivaló. Fel a fejjel és szerintem próbálkozz mégegyszer.
13/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kénytelen leszek, csak az se segít a helyzeten, hogy egyébként se szeretem az orvosomat túlságosan, olyan lekezelőnek tűnik mindig.
2021. máj. 29. 14:57
14/14 anonim válasza:
Csak ez az egy lehetőséged van. Egy kicsi kellemetlenség ahhoz, hogy segítséget kapj. Szerintem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!