Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyüjtögető vagyok?

Gyüjtögető vagyok?

Figyelt kérdés

Sok olyan dolgot elteszek, amire azt mondom, hogy még később jól jöhet. De most néztem át őket, sok szemét van köztük, amit semmire sem lehet használni(pld távirányítók alaplapja, vagy hibás memóriakártyák, régi drón propellerei, rengeteg hangszóró, stb)

Most jelenleg egy 1M*1M-es dobozban van ez a sok minden, és már tele van, lekellett ragasztani, hogy ne ömöljön ki.

Ez azt jelenti, hogy gyüjtögető vagyok?

2021. máj. 28. 17:24
A kérdező szavazást indított:
Gyüjtögető vagy
Nem vagy az
Kicsit az vagy
19 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Kicsit az vagy"

Bár én nem tenném el az összes rossz távirányító alaplapját, föleg nem a hibás memóriakártyákat, de hogy tudtál ezekből összeszedni egy dobozzal??

2021. máj. 28. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Akadályoznak a felgyűlt dolgok a mindennapi életedben vagy hatással vannak rá? Veszélyes lehet az egészségedre (pl. penész miatt)? A családod/körülötted élők észre vették? Zavarja őket? Ha több idő eltelte után átnézed a dobozokat, akkor is képtelen vagy kidobni bármit is?
2021. máj. 28. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
85%
Számomra gyűjtögető vagy, mert nálam semminek nincs helye, amit nem használok. Lehet, hogy az én hozzáállásom a másik szélsőség, de egészségesebb.
2021. máj. 29. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!